Presoterapia

PresoterapiaIn ultimul timp, tot mai multe femei incep sa isi faca griji datorita faptului ca nu reusesc nici cum sa ajunga sa arate asa cum si-au dorit mereu.

Unele femei nu au nici timpul necesar pentru a face exercitii fizice care sa le ajute in acest sens, in timp ce alte femei fac si exercitii fizice si urmeaza si tot felul de regimuri alimentare insa tot nu se pot mandri cu un corp perfect.

Pentru aceste femei, exista diferite proceduri care le pot ajuta sa obtina cat mai rapid corpul la care viseaza de foarte mult timp, iar una dintre aceste proceduri este cunoscuta sub denumirea de presoterapie.

Ei bine, presoterapia este o modalitate relativ noua de remodelare a corpului, care se face prin drenaj limfatic, folosind o tehnologie de ultima generatie care ofera si o senzatie de relaxare.

Drenajul limfatic care se realizeaza prin presoterapie contribuie foarte mult la eliminarea toxinelor din organism. Odata cu trecerea timpului si cu parcurgerea tratamentului de detoxifiere, tesutul isi capata oxigenul de care are nevoie, iar astfel pielea devine mai tonifiata iar abdomenul sau alte zone ale corpului se subtiaza.

Despre presoterapie mai trebuie precizat si faptul ca stimuleaza foarte bine activitatea vaselor limfatice si ajuta foarte mult trecerea limfei in zonele afectate. Totodata, presoterapia contribuie foarte mult si la grabirea procesului de ardere a grasimilor.

In ceea ce priveste presoterapia mai trebuie precizat si faptul ca aceasta se realizeaza cu ajutorul unor pantaloni care au 5 camere, care se umfla separat, pornind de la degetele de la picioare si pana in zona bustului.

Tot in ceea ce priveste presoterapia trebuie sa mentionam faptul ca aceasta presupune realizarea unui masaj cu presiuni de aer combinat, iar in acest fel se vor activa toate punctele ganglioanelor.

Presoterapia este impecabila si datorita faptului ca ofera o presiune ajutabila, iar astfel satisface conditiile unui tratament personalizat.

Asadar, dupa cum se poate observa, persoanele care isi doresc sa isi remodeleze corpul dupa bunul plac, se pot gandi in orice moment sa opteze pentru presoterapie, iar in prezent exista mai multe centre de infrumusetare care vand presoterapie, asa ca fiecare poate beneficia de acest tratament.

Despre presoterapie mai trebuie sa precizam faptul ca este un tratament care este total nedureros. Persoanele care sunt supuse unui astfel de tratament simt o senzatie cat se poate de placuta. Senzatia pe care o simt persoanele care urmeaza un asemenea tratament se aseamana cu senzatia unui masaj manual, care ofera relaxare.

De precizat este faptul ca presoterapia este un procedeu care poate avea o multime de candidati, insa trebuie precizat ca exista anumite categorii de persoane pentru care acest tratament nu este ideal.

De exemplu, persoanele claustrofobe sau femeile insarcinate ori femeile care alapteaza nu au voie sa fie supuse unui asemenea procedeu. Nici macar femeile care se afla in perioada delicata a lunii nu este indicat sa urmeze un asemenea procedeu.

De precizat este si faptul ca odata ce isi modeleaza corpul dupa bunul plac, persoanele care opteaza pentru presoterapie ar fi indicat sa faca exercitii fizice si sa aiba grija la regimul alimentar, pentru a se mentine intr-o forma fizica perfecta.

Tagged: , , , , , , ,

1 comment

  1. Raluca September 19, 2018 at 4:31 pm Reply

    Foarte bun articolul, multumesc pentru informatie si pentru site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *