Care sunt functiile combinelor cosmetice?

0 Shares
0
0
0

Saloanele de infrumusetare sunt foarte interesate sa aiba la cel mai avantajos pret o combina cosmetica in dotare, iar daca este o combina cosmetica care are 14 functii este o alegere perfecta. Cele 14 functii sunt: ultrasunet, skin scrubber , scoaterea petelor, functia termala rece, functia termala calda, perii rotative, electroderm, galvanoderm, vacuum, spray, lampa cu lumina rece, lampa wood, vapozon vapofor.

Perioada de garantie este de 12 luni, iar pretul include T.V.A. Complexul de functii ale combinei cosmetice sunt folosite in tratamentele cosmetice, precum si in tratamentele de remodelare corporala.

Vom detalia in continuare despre functiile acestei combine cosmetice. Una dintre functiile de baza sunt ultrasunetele destinate tratamentelor corporale, recomandate pentru atenuarea nodulilor anticelulitici, imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, pentru a obtine fermitate sau contra vergeturilor, pentru accelerarea circulatiei sangurine si hidratarea pielii in profunzime, pentru lifting facial, anticearcan, depigmentare, eliminarea acumularilor de melanina.

De asemenea, pentru patrunderea in profunzime a substantelor active, de genul cremelor, fluidelor, gelurilor, etc. se folosesc ultrasunetele fara a avea contraindicatii. Ca si tratament care elimina grasimea calcifiata, ultrasunetele produc micro-vibratii localizate in interiorul celulelor, prin masaj ultrasonic se obtine efectul similar unei diete, respectiv arderea grasimilor subcutanate.

Acest tratament cu ultrasunete se aplica pe zonele care necesita slabire: abdomen, solduri, coapse, fund, barbie, brate, etc.

O alta functie este cea de skin scrubber, care indeparteaza celulele moarte, ajuta la netezirea ridurilor, elimina punctele negre, ajuta la tratarea cosurilor, la marirea rezistentei la virusi si bacterii.

Vapozonul reprezinta terapia cu aburi si este extrem de apreciata pentru ca efectele aburului sunt: dilatarea porilor, stimularea functiilor glandelor sebacee, eliminarea toxinelor, ducand in final la imbunatatirea metabolismului, prin marirea nivelului de activitate celulara.

O alta functie este cea de vacuum, cu rol in aspirarea comedoanelor, indepartarea sebumului prin aspiratie ritmica sau continua, in cazul masajului facial, iar prin provocarea afluxului de sange, contribuie la nutritia mai buna a straturilor superficiale ale pielii pentru stimularea procesului de regenerare celulara.

Functia de spray este utila pentru a pulveriza substantele lichide, folosite in tratamentele cosmetice.

Periile rotative ajuta la peeling, folosit pentru curatarea superficiala a pielii pentru ca indeparteaza stratul de celule moarte si impuritati, iar prin masajul cu peria se produce activarea circulatiei sanguine si limfatice.

Pentru analizarea pielii in profunzime se foloseste lampa Wood, pentru a identifica tipurile de ten, cu ajutorul luminii ultraviolete.

Aparatul electroderm care foloseste curent alternativ de inalta frecventa care trece prin tuburi de sticla pentru a produce ozonizarea aerului, iar ozonoterapia este o terapie foarte utila cu efect dezinfectant, revitalizant si trofic. Printre rezultatele obtinute prin ozonoterapie, enumeram: activarea circulatiei sanguine si limfatice; imbunatatirea schimburilor intercelulare prin vasoconstrictie si vasodilatatie; tonifierea prin scanteieri si ozon care stimuleaza procesele chimice din muschi; oxigenarea pielii, etc.

 

Aparatul galvanoderm actioneaza prin curentul continuu, pentru tratementele de dezincrustare si ionizare. Dezincrustarea reprezinta procedeul de curatare profunda a pielii, iar ionizarea foloseste actiunea curentului galvanic, astfel solutiile active vor patrunde in piele sub forma de ioni pana in derma, apoi sunt distribuite la toate celulele.

Astfel, doar prin aceste functii, combina cosmetica este foarte utila in toate saloanele de infrumusetare.

 

 

0 Shares
You May Also Like
Cum sa arati mai tanara?

BeautyCum sa arati mai tanara?

Imaginea conteaza extrem de mult in aceasta perioada, motiv pentru care fiecare dintre noi suntem atenti la toate…
Presoterapia

BeautyPresoterapia

In ultimul timp, tot mai multe femei incep sa isi faca griji datorita faptului ca nu reusesc nici…