Celulita, inamicul numarul 1 al femeilor

Celulita, inamicul numarul 1 al femeilorCelulita reprezinta acea afectiune care ii confera pielii aspectul neplacut de coaja de portocala, si este fara doar si poate inamicul numarul 1 al femeilor. Un amanunt foarte important pe care trebuie sa il cunoasca toate femeile care se confrunta cu celulita, este acela ca aparitia acesteia depinde foate mult de anumiti factori genetici, hormonali sau chiar alimentari.

Celulita ia nastere in tesutul adipos care se gaseste in hipoderm. De la nastere, numarul de celule adipoase din organism este constant, insa odata ce femeile se ingrasa, volumul acestor celule adipoase creste, si nu numai acesta.

Ei bine, toata aceasta acumulare comprima vasele sanguine si vasele limfatice, iar astfel se ajunge la retentia de lichide si de toxine in tesuturi, motiv pentru care apare si acel aspect capitonat al pielii.

In momentul in care observa ca au celulita, femeile deja cauta pe internet cele mai multe informatii despre celulita, pentru ca isi doresc sa gaseasca cele mai bune solutii pentru combaterea acesteia.

Multe femei aleg sa foloseasca acasa diferite creme anticelulitice, insa in cele mai multe dintre situatii, aceste creme nu ofera rezultatele mult asteptate.

Exista insa diferite tratamente care pot lupta impotriva celulitei, iar acestea chiar au rezultate foarte bune. Putem discuta aici despre tratamentele cu aparatul vacuum, care se realizeaza in diferite saloane cosmetice sau centre de infrumusetare.

Exista multi importatori care vand aparat vacuum, iar multe saloane si centre de infrumusetare se arata de achizitionarea acestora, pentru ca masajul anticelulitic realizat cu un astfel de aparat, este foarte eficient in tratarea celulitei.

Terapia cu aparatul vacuum actioneaza in primul rand asupra cauzei, iar apoi urmareste restabilirea circulatiei adecvate. In cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt cele mai importante urmari ale masajului anticelulitic cu aparatul vacuum.

In primul rand, utilizarea acestui aparat stimuleaza circulatia sangelui, venoasa si articulara, insa nu trebuie sa uitam ca masajul anticelulitic facut cu aparatul vacuum stimuleaza si circulatia limfatica.

Utilizarea aparatului vacuum stimuleaza chiar si eliminarea toxinelor din organism si diminueaza considerail stratul adipos. Nu trebuie sa uitam nici faptul ca utilizarea aparatului vacuum are drept rezultat scaderea circumferintei corpului, dar si imbunatatirea aspectului pielii datorita oxigenarii.

Un amanunt interesant este acela ca utilizarea aparatului vacuum are si cateva contraindicatii, iar aici putem sa amintim de exemplu femeile insarcinate. Utilizarea aparatului vacuum nu este insa indicata nici in cazul femeilor care au suferit interventii chirurgicale iar aici putem sa includem chiar si nasterea prin cezariana (in ultimele 3 luni).

Deasemenea, masajul anticelulitic nu este indicat nici in cazul persoanelor care sufera de diferite boli ale pielii.

Asadar, dupa cum se poate observa, celulita este cel mai mare inamic pe care il poate avea o femeie, si exista chiar multe femei care se confrunta cu aceasta problema. Aparatul vacuum insa poate avea rezultate cu adevarat spectaculoase in ceea ce priveste lupta impotriva celulitei.

Exista insa si alte aparate foarte utile care pot combate celulita, sau exista chiar si diferite interventii chirurgicale utile in lupta impotriva celulitei.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *