Ce curiozitati au femeile despre mezoterapie?

Inainte de a discuta despre curiozitatile pe care le au femeile in legatura cu mezoterapia, trebuie precizat faptul ca aceasta este o procedura care se realizeaza cu ajutorul unui aparat mezoterapie, si consta in injectarea unor substante active in stratul mijlociu al pielii, pentru ca in acel loc se desfasoara procesele cele mai importante ale pielii.

Ei bine, exista femei care se intreaba care ar fi efectele mezoterapiei, si daca este rentabil pentru ele sa urmeze o asemenea procedura. Ei bine, aceasta procedura se realizeaza deoarece se doreste ca pielea sa primeasca acele substante active valoroase de care are foarte mare nevoie, iar aici discutam despre acid hialuronic, antioxidant, vitamine sau nutrienti.

Toate aceste substante necesare pielii sunt foarte greu de obtinut in mod normal din alimentatie, sau prin utilizarea diferitelor produse cosmetice despre care se spune ca ar avea aceste substante pretioase pentru piele in compozitia lor.

In ceea ce priveste aceste substante, trebuie precizat ca odata ce ele patrund in piele, contribuie decisiv la prevenirea imbatranirii cutanate, deoarece stimuleaza microcirculatia locala si stimuleaza deasemenea productia firbelor de elastina si colagen. In acest fel, substantele respective hidrateaza pielea si ii ofera fermintate si luminozitate.

Alte persoane isi doresc sa afle daca aceasat procedura modifica intr-un fel sau altul conformatia anatomica a pielii. Ei bine, acest lucru nu se intampla, iar mezoterapia nu modifica conformatia anatomica a pielii si nu confera acel aspect artificial de fata injectata. Deasemenea, trebuie mentionat faptul ca aceasta procedura nu starneste comentarii rautacioase din partea celor din jur, precum alte proceduri sau interventii chirurgicale.

Exista o multime de femei care se intreaba care ar fi varsta ideala pentru a urma o asemenea procedura. Ei bine, aici trebuie facuta precizarea ca mezoterapia este o procedura ideala pentru persoanele care au varsta cuprinsa intre 25 si 60 de ani.

Persoanele care opteaza pentru aceasta procedra, prezinta mult mai tarziu semne de imbatranire decat persoanele care nu apeleaza la mezoterapie.

Apoi, trebuie deasemenea amintit faptul ca odata cu trecerea anilor, mezoterapia se realizeaza cu scop terapeutic, dat fiind faptul ca diminueaza foarte mult ridurile si amelioreaza textura pielii.

Multe femei se intreaba daca mezoterapia este periculoasa pentru sanatate, dat fiind faptul ca se injecteaza substante in piele. Ei bine, trebuie precizat faptul ca aceasta procedura nu are nici un efect advers, si nu afecteaza in nici un fel negativ pielea.

Exista situatii in care dupa procedura se simte o usoara durere, insa aceasta dispare in doar cateva ore, deci nu o putem numi efect advers. Apoi, tinand cont ca se produc intepaturi in cadrul procedurii, zona tratata ramane vanata o zi – maxim doua, insa nici acesta nu poate fi numit efect advers.

Alte femei ar vrea sa urmeze o asemenea procedura, asa ca isi doresc sa afle cate sedinte contine un tratament. Ei bine, de regula un asemenea tratament contine intre 4 si 6 sedinte realizate la un interval de 2-4 saptamani, iar apoi sunt necesare una – doua sedinte de intretinere pe an.

Asadar, in mare parte cam acestea sunt cele mai mari curiozitati pe care le au femeile in legatura cu mezoterapia.

Tagged: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *