Cum sa ai cel mai frumos brad de Craciun?

Se apropie cu pasi repezi si multasteptatele Sarbatori de sfarsit, iar pe la casele noastre agitatia  incepe sa apara. Magia Sarbatorilor de Craciun pluteste deja in aer, stradutele sunt deja decorate mai ceva ca-n povesti, iar temperatura din termometre pare sa anunte o iarna rece, dar frumoasa.

Cu totii incercam sa ne pregatim si noi cat mai bine caminele pentru un Craciun minunat, cuibariti fiind la caldura, alaturi de o ciocolata calda sau un vin fiert, planuind cum sa ne decoram casa si bradutul.

Bineinteles, alaturi de retetle pentru preparatele delicioase, decoratul de sarbatori e in fruntea listei.

In ceea ce priveste bradul, fie ca alegem un brad natural sau un brad artificial de Craciun, decoratul acestuia este cea mai iubita traditie de sarbatoare, reunind in jurul pomului intreaga familie, fiind cel mai asteptat moment, mai ales de catre cei mici.

Daca te intrebi cum sa ai cel mai frumos brad de Craciun, ei bine, trebuie sa tii cont de faptul ca daca totul este facut cu drag, din iubire si alaturi de cei importanti din viata voastra, cu siguranta, bradutul va fi minunat, exact asa cum va doriti.

Pe langa sfatul de a decora totul cu dragoste, continuam acest articole cu niste idei simpatice, pentru decorul bradutului de Craciun.

Ca prim pas, alegeti o tema de culori, centrala, atat pentru decorul bradului cat si pentru cel al casei, bazandu-va pe doar una – doua nuante dominante.

Pentru un decor clasic, dar stilat, puteti merge cu incredere pe combinatiile de auriu cu verde, argintiu cu albastru sau de rosu cu verde, fiind culorile 100% specifice Craciunului, menite sa invioreze atmosfera camerei si sa imbrace totul in spiritul de sarbatoare.

Daca nu doriti un mix  format din mai multe culori, puteti alege varianta bradului decorat monocromatic, avand grija insa sa alegeti o culoare care sa contrasteze frumos cu nuanta de verde a bradului detinut. In cazul in care aveti un bradut alb, sau de ce nu, unul intr-o alta culoare, nu trebuie sa va mai faceti griji pentru culoarea aleasa, posibilitatile fiind nelimitatein acest caz!

Pentru a crea astfel un aspect unitar, incercati sa va stabiliti doar cateva tipuri de ornamente, achizitionand mai multe bucati din acelasi tip de decoratiune, evitand sa incarcati inutil din punct de vedere vizual bradul.

Dupa ce ati urmat pasii de mai sus, alegeti si linia decorului, iar indiferent daca optati pentru un decor pe orizontala sau unul care sa ,,curga” pe verticala, incercati sa pastrati varianta aleasa si pentru elementele de decor pe care le veti pune in restul camerei.

Daca doriti un bradut decorat doar din elemente luminoase, este ideal sa adaugati si cateva decoratiuni care sa reflecte lumina, asadar alegeti-le cu grija si aranjati-le special langa instalatia luminoasa de Craciun.

Tagged: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *