Fotoliul cu masaj – spune da unei experiente unice in fiecare zi

Ce poate fi mai placut decat un profesionist in masaj chiar la tine acasa? Posibilitatea de a beneficia de serviciile lui la orice ora, in orice zi. Vorbesc despre scaunele cu masaj de la Masatto care includ o tehnologie incomparabila, ce permite astfel sa ai la indemana programe inedite de masaj.

Relaxarea este un factor important care trebuie sa fie prezent in viata oricarui om pentru a putea continua cu activitatile zilnice si stilul alert in care se intampla totul in jurul nostru.

Mai multe necesitati – un singur fotoliu

Cei de la Masatto au o gama larga de fotolii cu masaj de care puteti beneficia si fiecare vine cu propriile sale proprietati, programe si utilitati. Gusturile nu se discuta, spune o vorba.

Pentru asta este alaturi de tine Masatto care se centreaza pe nevoile specifice si aduce esenta care lipsea din viata ta. Poti avea parte de un concediu de aproximativ 20 de minute zilnic chiar in propria casa pentru ca aceste fotolii cu masaj te fac sa uiti unde esti si toate problemele care te macina raman undeva in spatele mintii.

Cand te asezi in fotoliul Masatto acesta se pliaza exact pe corpul tau si tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de masaj. Poti schimba programul prin comanda vocala si poti asculta muzica preferata care sa acopere zgomotul de fundal pentru a nu te incomoda si experienta sa fie 100% relaxanta si linistitoare.

Fotoliul Divina

Unul dintre fotoliile disponibile la Masatto este fotoliul Divina care te poate face sa traiesti o experienta cu adevarat divina datorita programelor de care dispune. Pana la aparitia pe piata a acestui scaun Divina, celelalte optiuni aveau doar un mecanism de masaj. Odata cu aparitia lui, acest mecanism s-a dublat, la fel si sentimentul de relaxare si beneficiile.

Nu trebuie sa te pliezi tu pe scaun, se pliaza el dupa tine si adapteaza programul in functie de ce nevoi ai. Suna ireal toate aceste lucruri si inca nu am adus in discutie functia de zero gravity care pune sangele in miscare, pentru ca picioarele iti sunt ridicate asa cum este si recomandat, de altfel si scaunul face ce stie mai bine. Te relaxeaza, te destreseaza, reduce durerile de la orice nivel al corpului. Pe scurt face tot ce ai nevoie.

Tagged: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *