Care sunt cele mai bune jocuri de matematica pentru smartphone?

Care sunt cele mai bune jocuri de matematica pentru smartphone?
Matematica este un subiect complicat pentru majoritatea oamenilor. In timp ce anumite persoane sunt pasionate de aceasta materie, altele nu se descurca atat de bine. Cu toate acestea, exista o multime de jocuri de matematica pentru smartphone, astfel incat cel mic sa inteleaga mult mai bine acest subiect. Pe Google Play si AppStore vei gasi un numar mare de jocuri educative dedicate copiilor. In cazul in care doresti sa descarci o astfel de aplicatie pentru micutul tau, in acest articol iti vom prezenta unele dintre cele mai populare jocuri de matematica pentru smartphone.

2048

  • Pret: gratuit / 0,99 USD

2048 este un joc distractiv de tip puzzle, fiind totodata si unul dintre cele mai populare jocuri pentru mobil. Regulile sunt simple: va trebui sa muti placile care au numere scrise pe ele si sa le combini in functie de numarul respectiv. In urma acestor miscari, placile combinate vor dubla numarul. De exemplu, daca vei combina doua placute pe care scrie cifra patru, va aparea o noua placuta pe care scrie cifra opt. Jocul continua pana cand nu mai poti muta placile sau pana cand vei ajunge la numarul 2048.

Chiar daca jocul este complet gratuit, poti accesa si versiunea pro pentru a nu mai fi deranjat de reclame.

Khan Academy Kids

  • Pret: gratuit

Khan Academy Kids este o aplicatie educationala pentru copii, care dispune de numeroase mini-jocuri distractive. De altfel, jocurile sunt impartite in functie de subiecte diferite, precum matematica, scrisul si cititul. Aplicatia ii va pune micutului tau la dispozitie sute de jocuri, recomandate pentru copii cu varste cuprinse intre 3-6 ani.

In plus, acest joc este complet gratuit si nu are reclame.

Math Games

  • Pret: gratuit

Math Games este un nume ciudat pentru o aplicatie, insa aceasta dispune de numeroase probleme de matematica interesante si foarte simple, special concepute pentru cei mici. Practic, copilul tau va trebui sa rezolve aceste probleme, intr-un timp relativ scurt, iar in momentul in care acesta ofera raspunsul corect, cronometrul se va opri. Cu cat va oferi mai multe raspunsuri corecte, cu atat scorul va fi mai mare.

Math Land

  • Pret: gratuit / 1,99 USD

Math Land are numeroase jocuri simple, precum si o tema interesanta cu pirati. Personajul tau, Ray, va incerca sa recupereze pietrele pretioase furate de piratul malefic Max.

Jocul are 25 de niveluri si este recomandat pentru copiii cu varsta de gradinita. Totusi, exista moduri de joc si mai dificile pentru copiii mai mari si chiar pentru adulti.

Math Master

  • Pret: gratuit / 3,99 USD

Scopul tau, in acest joc, este de a raspunde cat mai repede posibil tuturor problemelor ce tin de adunare si scadere. Poti alege probleme care se axeaza doare pe un singur tip de operatie, cum ar fi scaderea, sau poti amesteca, dupa propriile preferinte, problemele care au niveluri diferite de dificultate.

Daca matematica te scoate foarte tare din sarite, iti recomandam sa nu te razbuni pe telefon. Daca totusi nu te poti abtine, poti cumpara un nou display telefon de aici.

Tagged: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *