Cat de mari sunt in realitate castigurile din videochat?

Cat de mari sunt in realitate castigurile din videochat?Cu siguranta fiecare dintre noi ne-am aflat candva in situatia de a cauta un loc de munca pe unul din site-urile de specialitate, fie pentru noi, fie pentru o cunostinta.

Ei bine, cautand pe aceste site-uri locuri de munca disponibile, fiecare dintre noi am vazut o multime de anunturi privind locurile disponibile din industria videochatului, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta putin despre acest aspect.

In majoritatea anunturilor privind locurile de munca din industria videochatului sunt mentionate salarii de cateva mii de euro lunar, insa pentru ca fetele care viseaza la o asemenea cariera sa inteleaga cum sta treaba, in continuare vor putea afla totul despre videochat in Bucuresti.

Asadar, intr-adevar salariile pe care le castiga fetele care practica videochatul sunt mari, chiar foarte mari, insa cu siguranta un model videochat nu va castiga 5000 sau 10000 de euro inca din prima luna.

Astfel de castiguri vor avea fetele care practica deja videochatul de ceva timp, insa si fetele care incep aceasta activitate pot castiga undeva intre 1000 si 2000 de euro inca din prima luna. Pentru a ajunge insa sa castige acesti bani, noile modele de videochat trebuie sa munceasca foarte – foarte mult.

Intr-adevar se spune ca programul de lucru in domeniul videochatului este flexibil, insa un model videochat trebuie sa lucreze 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana ceea ce inseamna 160 de ore pe luna, la fel ca in orice alt domeniu de activitate. Doar in acest fel, un model videochat va ajunge sa castige atat de multi bani. La fel de adevarat insa este si faptul ca un model videochat isi poate organiza timpul de lucru si poate lucra cand isi doreste.

Un alt amanunt tot legat de salariile modelelor de videochat, si care conteaza foarte mult este urmatorul. Multe studiouri le ofera modelelor contracte de munca cu un salariu mic de incadrare, iar apoi fetele primesc banii promisi sub forma de bonusuri.

Pentru modelele de videochat acesta pe termen lung poate fi un dezavantaj, insa pe termen mediu sau scurt este un avantaj foarte mare, pentru ca primind acesti bani net, vor putea sa isi permita lucruri la care alte fete nici macar nu isi permit sa viseze.

Modelele de videochat pot alege sa fie platite lunar, saptamanal sau zilnic, iar studiourile sunt de acord cu acest lucru. De regula insa, modelele fie aleg plata lunara fie plata saptamanala. Cel mai important insa este ca dupa doar 2-3 ani de munca in acest domeniu, fetele care practica videochatul pot strange o multime de bani.

Asadar, in mare parte acestea ar fi lucrurile care trebuiesc mentionate in legatura cu salariile pe care le pot castiga fetele care lucreaza ca si model de videochat.

Trebuie insa mentionat faptul ca pe langa bani, fetele care practica videochatul mai au si alte avantaje, printre care sedintele foto gratuite, pot primi chiar tinute de lucru din partea studioului, si plus de asta, se bucura in fiecare zi de machiaj profesional.

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *