Ce este imbracamintea made to measure?

Ce este imbracamintea made to measure?Intr-o lume in care se pune atat de mult accent pe imagine, este cat se poate de firesc ca fiecare persoana sa opteze pentru articole de vestimentatie de cea mai buna calitate.

Faptul ca exista in prezent atat de multe magazine online cat si offline de unde putem sa ne cumparam articole de vestimentatie, poate fi un mare avantaj, pentru ca avem de unde sa alegem. Pe de alta parte, poate reprezenta si un dezavantaj, pentru ca desi avem la indemana articole de cea mai buna calitate, avem totusi in egala masura si articole de vestimentatie de o calitate mult mai slaba.

Tocmai din acest motiv, este indicat ca persoanele care isi doresc tinute pe masura, sa isi indrepte atentia spre Sarto Bucuresti, pentru a alege articole de vestimentatie made to measure. In urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta despre made to measure (care se traduce fabricat pe masura).

Made to measure, (MTM sau fabricat pe masura) se refera de obicei la imbracamintea personalizata care este taiata si cusuta folosind un model de baza standard. Costumele si paltoanele sport sunt cele mai obisnuite articole de imbracaminte pe masura. Potrivirea unei piese de imbracaminte confectionate pe masura este de asteptat sa fie superioara celei a unei imbracaminte gata de purtare, deoarece hainele confectionate pe masura sunt construite pentru a se potrivi individual fiecarui client pe baza catorva masuratori ale corpului pentru a personaliza model existent.

Imbracamintea confectionata pe masura implica intotdeauna o forma de standardizare in model si fabricatie, in timp ce croitoria personalizata este realizata integral de la zero, pe baza specificatiilor unui client, cu mult mai multa atentie la detaliile de montaj minutiu si folosind mai multe fitinguri in timpul procesului de constructie.

Toate celelalte fiind egale, o imbracaminte pe masura va fi mai scumpa decat o imbracaminte gata de purtat, dar mai ieftina decat una pe masura. „Custom made” se refera cel mai adesea la MTM. Tara de origine face o diferenta in preturi, cu imbracaminte MTM confectionata in China, de obicei se regaseste la cele mai atractive preturi, in timp ce imbracamintea made to measure fabricata in Italia are preturi prea mari pentru buzunarele multora.

Pentru a comanda o imbracaminte confectionata pe masura, masuratorile clientului sunt luate mai intai de catre un retailer pe masura. Apoi este selectat un model de baza care corespunde cel mai indeaproape cu masuratorile clientului. Acest model de baza este modificat pentru a se potrivi cu masuratorile clientului. Imbracamintea este construita din acest model modificat.

Avantajele principale pentru clientul articolelor de imbracaminte confectionate pe masura sunt faptul ca articolele de imbracaminte vor fi bine montate pe corpul clientului, iar clientul poate avea posibilitatea de a personaliza tesatura si detaliile. Dezavantajul principal al confectionarii pe masura este ca clientul trebuie sa astepte pana la cateva saptamani pentru ca imbracamintea sa fie cusuta si livrata. O marcare tipica a preturilor pentru un articol pe masura este de 15% fata de pretul omologiei sale gata de purtare.

Spre deosebire de bespoke articole de imbracaminte, care implica in mod traditional de cusut manual, producatorii de articole de vestimentatie made to measure folosesc ambele tipuri de cusaturi, si cusaturi de masini- si cusaturi realizate manual. Produsele pe masura necesita, de asemenea, mai putine accesorii decat cele pe comanda, ceea ce duce la o asteptare mai scurta intre masurarea clientului si livrarea articolelor de imbracaminte.

Produsul pe masura este uneori denumit si croitorie personala. In ultimii ani, adaptarea a evoluat in continuare cu companii tinere care aduc o combinatie de abordari personalizate si adaptate. Un model de baza este utilizat pentru a masura masuratorile dvs. si modelul dvs. unic este creat electronic cu toate modificarile luate in considerare inainte de taiere. Astfel, ameliorarea necesitatii de montare pe baza, care este obligatorie pentru a face cu modificari foarte mici (daca exista) necesare la montare.

Asadar, dupa cum se poate vedea, atunci cand vine vorba despre achizitionarea unor articole de vestimentatie, fiecare poate alege daca isi cumpara produse facute pe masura, sau daca isi aleg produsele pe care le gasesc in magazin.

Alegerea pieselor de vestimentatie pe masura poate fi un avantaj real pentru cei care isi doresc sa nu mai intalneasca pe strada persoane care sa poarte articole de vestimentatie identice. Tot in ceea ce priveste articolele de vestimentatie facute pe masura, precizam faptul ca persoanele care isi doresc astfel de haine made to measure, isi pot indrepta atentia spre Sarto Bucuresti, pentru a-si comanda astfel de articole vestimentare.

Cei interesati isi pot comanda de aici de exemplu costumul ideal pentru ziua in care se castatoresc, si trebuie sa recunoastem ca aceste costume de mire made to measure sunt foarte frumoase. Asemenea costume insa pot fi confectionate la comanda si pentru oamenii de afaceri de exemplu, dar si pentru cei care nu detin o afacere, dar care isi doresc sa impresioneze prin tinuta purtata.

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *