Care sunt cele mai utile aplicatii de beauty?

Care sunt cele mai utile aplicatii de beauty?
Machiajul realizat de profesionisti arata mult mai bine in fotografii, comparativ cu cel realizat de noi. Cu totii am dori sa mergem zilnic la salon pentru a beneficia de serviciile unui make up artist, insa acest lucru poate fi irealizabil si destul de costisitor. De asemenea, daca vrei sa realizezi un machiaj perfect, va fi nevoie sa testezi numeroase produse, astfel incat sa il alegi pe cel care se potriveste tenului tau si, totodata, va trebui sa inveti cum sa il aplici.

In cazul in care realizarea machiajului nu este punctul tau forte, dar vrei sa ai un aspect placut in pozele pe care le incarci pe social media, iti vor fi extrem de utile aplicatiile de beauty.

 1. Youcam Makeup

Youcam Makeup este o aplicatie special conceputa pentru camera selfie, care are functii AR (recunoastere automata). Folosind functiile si instrumentele acesteia, poti testa diverse produse de machiaj sau coafuri doar in cateva secunde. Exista, de asemenea, tutoriale de machiaj, postate recent de comunitatea de beauty, care ar ti-ar fi cu adevarat de ajutor, in special daca nu esti familiarizata cu machiajul.

Caracteristicile aplicatiei

 • Functia de machiaj live iti va permite sa incercati produsele cosmetice de la diferite marci
 • Functia de ingrijire a pielii, bazata pe inteligenta artificiala poate oferi o analiza amanuntita tenului
 • Recunoastere faciala
 1. Pretty Makeup

Pretty Makeup este, de asemenea, o aplicatie de beauty conceputa pentru camera selfie. Aceasta aplicatie detine si un editor de fotografii, care iti va permite sa imbunatatesti aspectul fotografiilor tale. Aceste imagini pot fi salvate direct pe telefon sau chiar pot fi partajate pe retelele de socializare.

In comparatie alte aplicatii similare, aceasta aplicatie ofera un look natural.

Caracteristicile aplicatiei

 • Tehnologia de recunoastere faciala
 • Efectele pot fi aplicate in timp real
 • varietate de culori si stiluri de par pot fi testate
 • Optiune de infrumusetare automata
 1. YouFace Makeup

YouFace Makeup te va ajuta sa iti editezi selfie-urile folosind instrumente de machiaj predefinite. Filterele aplicatiei pot fi incarcate rapid, fara a mai fi nevoie de setari extra pentru a imbunatatii aspectul fotografiei. De asemenea, aceasta aplicatie iti va permite sa iti schimbi trasaturile faciale, cum ar fi marimea buzelor, forma obrajilor sau conturului ochilor pentru a obtine un look fresh si mai atractiv.

Caracteristicile aplicatiei

 • Optiuni de schimbare a trasaturilor fetei
 • Instrumente pentru a ajusta tonul pielii sau pentru a indeparta petele solare, astfel incat sa ai o piele impecabila
 • Numeroase coafuri si culori de par disponibile
 • Optiunea de schimbare a culorii ochilor

Aceste aplicatii pot fi instalate si pe telefoane Samsung sau pe alte telefoane care au sistem de operare Anroid, unele dintre ele functionand inclusiv pe iOS. In functie de telefonul pe care il ai si de ceea ce urmeaza sa faci cu el, este recomandat sa verifici inainte compatibilitatea sa cu aceste aplicatii astfel incat sa le poti folosi corect. Utilizarea eficienta a aplicatiilor tine de toate specificatiile sistemului de operare si atunci cand nu sunt compatibile, acestea nu vor putea fi instalate si vei fi anuntat dinainte.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *