Vacanta in Seychelles

Vacanta in SeychellesUn lucru este cat se poate de firesc, si anume ca fiecare dintre noi ne dorim sa vina cat mai repede perioada concediului, pentru a pleca undeva departe de tot, pentru a ne deconecta de la rutina zilnica, si pentru a ne relaxa si pentru a ne reincarca bateriile pentru perioada urmatoare.

Se stie faptul ca majoritatea persoanelor din Romania care aleg sa plece in concediu in strainatate opteaza pentru vacante in tari precum Grecia sau Turcia, iar acest lucru este firesc dat fiind faptul ca o vacanta intr-una din aceste tari nu este foarte costisitoare.

Exista insa si persoane care isi doresc un concediu de neuitat, astfel ca pot opta de exemplu pentru o vacanta Seychelles, o vacanta intr-un paradis din Oceanul Indian.

Insulele Seychelles sunt situate in Oceanul Indian, la o distanta de 1600 km est de Africa, iar arhipelagul este alcatuit dintr-un numar impresionant de 115 insule. Temperaturile medii anuale in aceasta zona sunt de 27 grade C in aer, in timp ce apa oceanului are o temperatura medie anuala de 29 grade C.

Persoanele care isi doresc sa viziteze aceste insule trebuie sa stie ca moneda oficiala este rupia seychelleza, iar un1 € este echivalentul a aproximativ 17 rupii.

Seychelles poate sa reprezinte fara doar si poate una dintre destinatiile celor care isi petrec luna de miere sau poate sa reprezinte deasemenea o destinatie pentru tinerii indragostiti care isi doresc sa se casatoreasca.

Pe langa vremea calda si resorturile romantice care sunt ideale pentru cuplurile indragostite, exista chiar si posibilitatea pentru cei indragostiti de a va face nunta pe insula, iar casatoria din aceste insule este recunoscuta in UE. Sunt necesare doar documente precum pasaportul si certificatul de nastere si trebuie deasemenea aplicat la starea civila cu cel putin doua luni inainte nunta.

Cat despre preturile pentru cazare, acestea sunt diferite de la caz la caz, in functie de confortul dorit. Cei care isi doresc sa se bucure de cele mai bune conditii, pot alege de exemplu sa se cazeze la Hotel Sun Resort 3*.

Acest hotel de 3 stele este foarte aproape de plaja cu nisip alb din Beau Vallon, din Insula Mahe, astfel ca de la hotel si pana la plaja se poate ajunge in doar doua minute.

Persoanele care au o pasiune pentru calatorii si excursii pot vizita Gradina Botanica dar si orasul Victoria, care se afla la o distanta de aproximativ 10 minute cu masina.

La o distanta de doar 13 kilometri de hotel este situat Aeroportul International Seychelles, asa ca nici distanta de la hotel la aeroport nu este una foarte mare.

De precizat este faptul ca toti cei care se vor caza la acest hotel vor putea sa se distreze si sa se relaxeze la piscina hotelului, si se vor putea delecta cu preparatele creole si internationale pe care le pot alege de la restaurantul din aer liber.

Pentru cei interesati, Localul Sun Coco are cele mai gustoase mese la pranz si la cina.

Asadar, dupa cum se poate observa, o vacanta in Seychell poate reprezenta cea mai buna optiune atat pentru cei care isi doresc un concediu de vis, cat si pentru tinerii care au de gand sa se casatoreasca.

Tagged: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *