Sfaturi pentru un web design de succes

Sfaturi pentru un web design de succes
Pentru a crea un site de succes, designul nu este suficient. Pentru a crea un site web de succes, trebuie sa vorbim despre design in termeni mai largi. De aceea pentru cei care abia acum pornesc pe drumul asta este important sa caute web design classes.

Este foarte normal sa vedem profesionistii care ofera sa creeze un site web de succes bazat exclusiv pe design, fara sa se gandeasca la alti factori determinanti pentru functionarea acestei pagini.

Ce beneficiu are cea mai frumoasa pagina din lume daca nu aveti continut bun pentru a atrage clientul sau o pagina optimizata pentru Seo?

Astazi o pagina colorata nu este suficienta. Voi vorbi despre designul web ca parte integranta a strategiei de marketing.

Exista doua puncte de care trebuie sa  tineti cont; pentru o multitudine de culori si elemente pe care le inserati pe site-ul dvs., trebuie sa va placa utilizatorul si trebuie sa va placa Google.

Va voi oferi cateva sfaturi pentru a crea o pagina web reusita si atractiva pentru cititor si potentialii clienti, astfel incat acesta sa devina viitorul potential client care este principalul obiectiv.

Cand aveti site-ul dvs. creat, trebuie sa va ganditi ca aveti doar un singur truc, aveti numai 15 secunde sa va lipiti de cititor sau sa-l pierdeti pentru totdeauna.

Comportamentul unui utilizator cand intra pe Internet si viziteaza o pagina web este simplu, primele secunde sunt vitale.

In zilele noastre mergem in graba, oamenii doresc informatii utile si pot fi deserviti rapid.

Va asiguram ca nimeni nu va astepta pentru ca pagina web sa se incarce daca este nevoie de mai mult de 6 sau 7 secunde. Puteti pierd acel utilizator sau potential client care a accesat site-ul dvs., daca nu imbunatati viteza de incarcare.

Daca ati trecut de primul test si ai cititorul nu lasa pagina, de aceasta data in ea, va face un tur vizual si va vedea titlurile de top si va accesa primele butoane. Este momentul in care va decide daca vrea sa ramana, daca vrea sa plece dar sa salveze pagina sa va viziteze ulterior sau sa plece pentru totdeauna.

Daca toate acestea suna in chineza pentru ca sunteti un incepator si doriti cu adevarat sa invatati cum sa creati un site web de la zero si pas cu pas, puteti face cursuri.

Exista multe elemente care trebuie luate in considerare pentru proiectarea unui site care sa aiba succes, sa le vedem:

Daca doriti sa creati un site care are succes, designul este fundamental, este logic, este primul lucru pe care il vede o persoana atunci cand il acceseaza.

Sunt de acord, designul trebuie sa fie grijuliu, dar odata ce este aproape finalizat, nu ar trebui sa stati prea mult pe el.

Web-ul probabil, nu va mai fi la fel si se va tot schimba din 6 in 6 luni, in tot acest timp vei invata sa folosesti  modele, widget-uri, plugin-uri, template-uri sau programe si vei experimenta cu diverse culori si diverse tehnologii moderne.

Tagged: , , , , , ,

1 comment

  1. Soulseeker April 16, 2019 at 8:43 am Reply

    Foarte interesant articol cu multe informatii utile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *