De unde puteti cumpara cele mai bune tooluri pentru spionaj online?

De unde puteti cumpara cele mai bune tooluri pentru spionaj online?Va recomandam SeoAccounts locul de unde noi ne-am abonat la peste 80 de instrumente utile pentru SEO. AdSector este foarte util pentru spionarea concurentei de exemplu, si la el se dauga si alte utiliare la fel de bune. Iata de ce e bine sa va spionati concurenta.

Daca dimensiunea esantionului spionat este suficient de mare, trebuie sa fie suficient de simplu sa stabiliti daca ceva de genul acesta ar fi benefic pentru afacerea dvs., permitandu-va sa va pregatiti cu adevarat produsul pentru lansare.

Nu va descurajati sa va spionati concurenta, presupunand ca aceasta activitate este una descurajanta sau intensiva. Daca va uitati la site-urile web ale concursului, la postarile din retelele sociale si la campaniile publicitare existente, veti putea vedea ce functioneaza, ce nu functioneaza si ce ar functiona mai bine cu o abordare diferita.

Daca spionajul pare inca descurajant, instrumentele automate pot usura cel mai mult realizarea campaniei, ajutand la culegerea si interpretarea rapida si exacta a unor cantitati enorme de date despre competitor. De exemplu, mentiunea va permite sa configurati notificarile ori de cate ori numele concurentului este mentionat oriunde pe web.

Vorbind despre resursele pierdute, fara a va spiona concurenta, este foarte usor sa pierdeti timpul incercand sa gasiti piata ideala. Gasirea unor agentii care vor sa lucreze cu voi si care sa va distruibuie produsul este initial unul dintre cele mai consumatoare si necesare elemente de construire a unei afaceri. Prin urmare, este logic sa spionati concurenta pentru a va putea imbunatati eforturile, inclusiv ceea ce au facut in ceea ce priveste marketingul si accesul.

Puteti invata din ceea ce faceti si nu faceti, astfel incat sa puteti evita capcanele in care au cazut concurentii.

Recunoasteti – daca ati avea instrumentele potrivite, nu exista niciun motiv pentru care sa nu va spionati competitia. Adevarul este ca, chiar si cele mai profitabile companii spioneaza concurentii. Complet departe de a fi o greseala, aceasta tehnica va poate ajuta sa va dezvoltati afacerea si sa ganditi intotdeauna in viitor.

Dar cum sa procedati corect – si care sunt cele mai importante beneficii pe care le puteti obtine de la spionarea concurentei dvs.?

Stiati ca exista instrumente care va permit sa vedeti cati vizitatori are concureanta zilnic, ce cuvinte cheie folosesc si ce link-uri au dobandit de-a lungul timpului, precum si pe ce bloguri este prezentat site-ul lor?

Este posibil sa nu stiti acest lucru – dar rivalii dvs. au clienti care va pot oferi informatiile proaspete de care aveti nevoie cu privire la noile oferte, promotii sau programe de loialitate. Cea mai buna modalitate de a stoarce toate informatiile este sa ii intrebati ce le place despre produsele sau serviciile lor si ce nu fac bine.

Cea mai buna metoda prin care puteti monitoriza concurenta este cu ajutorul programului AdSector. Veti putea afla totul despre concurenta si despre ceea ce fac bine in doar cateva click-uri si in plus, pretul este unul absolut rezonabil. Va recomandam sa va orientati catre cele mai bune astfel de actiuni si sa imitati doar comportamentul pozitiv pe care sa il imbunatatiti.

 

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *