Conceptul de optimizare seo a inceput sa fie din ce in ce mai utilizat

0 Shares
0
0
0

Conceptul de optimizare seo a inceput sa fie din ce in ce mai utilizatConceptul de optimizare seo a inceput sa fie din ce in ce mai utilizat si in tara noastra, desi acest concept a fost preluat foarte tarziu de posesorii de site-uri. Desi la inceput tot ce tinea de optimizare seo era o enigma, acest lucru s-a schimbat radical in ultima vreme.

Aceasta schimbare a survenit datorita aparitiei tutorialelor a caror scop a fost familiarizarea utilizatorilor de internet cu conceptul de optimizare seo. Deoarece informatiile oferite de aceste tutoriale nu au fost suficiente a fost nevoie de aparitia profesionistilor care incet dar sigur au creat o lume a seo-ului.

Din multimea de profesionisti aparuta, de departe se evidentiaza din punctul meu de vedere DanBradu.ro. Promptitudinea, seriozitatea, raportul calitate – pret sunt doar cateva dintre atributele care recomanda site-ul Danbradu.ro ca fiind unul din cele mai bune site-uri din aceasta bransa.

Ca urmare a aparitiei acestor tutoriale si a expertilor in acest domeniu, conceptul de optimizare seo a devenit un element obligatoriu in vocabularul unei persoane care doreste sa aiba succes cu pagina sa web. Astfel putem vorbi fara nici un fel de dubiu de optimizare seo Brasov, Iasi, Constanta sau oricare alt oras din tara noastra in care acest concept a exploatat la maxim.

Daca tot vorbim depsre optimizare seo, dati-mi voie sa va prezint un aspect care mie mi-a atras atentia si anume optimizarea unei pagini web prin intermediul comentariilor de pe bloguri. De ce zic ca mi-a atras atentia aceasta modalitate de optimizare? Pentru ca am observat ca nu i se acorda o atentie atat de mare comparativ cu potentialul acestei metode.

Aceasta metoda prezinta un real potential atat pentru cei care comenteaza cat si pentru blogurile care gazduiesc aceste comentarii. Daca iti doresti sa ai succes cu aceasta metoda de optimizare va trebui sa fii atent la blogurile in care alegi sa postezi comentarii, deoarece succesul acestei metode de optimizare depinde de blogul in care ai postat comentariu.

Care este interdependenta dintre blogul pe care ai postat un comentariu si succesul campaniei de optimizare seo? Pai e destul de simplu. Atunci cand postezi un comentariu pe blog sau pe un site trebuie sa pui si un link. Acest link il poti insera fie in numele de utilizator cu care te-ai inregistrat pe respectiva pagina web sau pur si simplu sa il atasezi in continutul comentariului postat.

Insa asa cum ziceam pentru a avea succes cu aceasta metoda de optimizare seo va trebui sa postezi comentarii pe pagini web care au link-uri do follow. Astfel aceste link-uri vor conduce catre pagina celui care posteaza comentariul. Tot datorita acestor link-uri do follow proprietarul paginii web pe care s-a postat comentariul are posibilitatea de a recomanda cititorilor sai anumite link-uri considerate de catre acesta de incredere.

De pe urma acestei recomandari au de castigat ambele parti implicate, deoarece atunci cand proprietarul paginii web pe care s-a comentat recomanda o alta pagina web transfera si page rank-ul paginii proprii catre pagina web recomandata, fara ai fi afectat propriul page rank. Si pagina web care recomanda are de castigat de pe urma acestui lucru deoarece asociindu-si imaginea cu o alta pagina web serioasa va primi un credit si mai mare din partea celor de la Google precum si o autoritate sporita.

In concluzie daca abordezi aceasta metoda de optimizare seo, paginile web pe care le-ai ales sa postezi comentarii trebuie sa aiba un page rank cat mai mare si preferabil sa aiba acelasi domeniu de activitate cu al paginii pe care doresti sa o promovezi.

Citeste ultimele stiri despre optimizare seo :

1. OPTIMIZARE SEO CORECTA- SCRIERE CU SAU FARA DIACRITICE?
2. Social bookmarking oportunitate sau nu?
3. Insuccesul campaniei de optimizare SEO
4. Ce trebuie sa stii despre utilizatori atunci cand alegi cuvintele cheie pentru optimizare SEO?
5. Strategii SEO pentru cresterea traficului si a vanzarilor

0 Shares
You May Also Like