5 mituri despre optimizarea seo care trebuie demontate

5 mituri despre optimizarea seo care trebuie demontateDaca sunteti incepatori in ceea ce priveste optimizarea seo, trebuie sa fi fost supusi, din pacate, unor minciuni gogonate despre ceea ce inseamna optimizarea seo.

Inainte de a incepe sa investiti timp si bani in optimizare seo trebuie mai intai sa cunoasteti 5 dintre miturile care circula in mediul online despre acest proces.

1.    Procesul de optimizare seo este prea dificil de inteles pentru oamenii de rand.

Nu e chiar asa. Notiunile de baza ale unei bune strategii de optimizare seo va vor ajuta sa va echipati cu ceea ce are nevoie siteul dumneavoastra pentru a reusi in listarile motoarelor de cautare precum si pentru a atrage noi vizitatori dispusi sa cumpere ceea ce ofera siteul pe care il detineti. Desigur, exista si probleme mai complicate in privinta optimizarii seo, la fel ca in orice domeniu. Insa, odata ce detineti bazele a ceea ce presupune optimizarea in motoarele de cautare, veti fi pregatit sa va optimizati siteul.

2.    Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le invat despre optimizare unui site. Nu voi reusi niciodata.

Din nou, nu e chiar asa. Optimizarea in motoarele de cautare este la fel ca orice alt subiect. Nu te astepti sa inveti tot ce exista despre primul razboi mondial doar urmarind un documentar produs de canalul History, nu-i asa? Cu optimizarea seo este cam la fel. Trebuie doar sa inveti bazele si sa pornesti de acolo. Vei fi surprins de cat de bine te vei simti dupa ce vei fi invatat conceptele centrale.

3.    Dupa ce imi trimit siteul in motoarele de cautare am facut optimizarea.

Nu chiar. De fapt, trimiterea siteului in directoarele si motoarele de cautare nu garanteaza succesul instant. Actul trimiterii siteului in motoarele de cautare nu garanteaza faptul ca siteul va avea parte de mai multe accesari sau ca, mai mult, va fi propulsat pe primul loc in randul rezultatelor cautarii. Trimiterea siteului reprezinta transmiterea faptului ca siteul tau exista si ca poate fi oricand accesat. Acesta etapa reprezinta doar o parte din procesul de optimizare seo, o parte care, de multe ori, astazi nici nu se mai foloseste.

4.    Optimizarea in motoarele de cautare necesita prea mult timp.

Nu e chiar asa. Din nou, elementul central al unei bune optimizari in motoarele de cautare este fundamental. Acest lucru presupune ca trebuie sa ai un punct de vedere diferit atunci cand scrii continutul, atunci cand creezi codul sursa sau atunci cand realizezi interfata siteului. Petreci deja destul timp facand aceste lucruri, asa ca optimizarea siteului pentru motoarele de cautare si vizitatori iti va fi de mare ajutor in cele din urma.

5.    Trebuie sa-mi trimit siteul la cel putin 1000 de motoare de cautare, nu-i asa?

Acesta reprezinta unul dintre cele mai obositoare mituri despre optimizarea seo pe care il gasim astazi in mediul online. In primul rand, unde se afla aceste 1000 de motoare de cautare? Oricine cere bani pentru a-ti trimite siteul unui numar atat de mare de motoare de cautare nu face altceva decat sa te creada naiv si sa profite de tine.

Nu va lasati influentati de toate aceste mituri. Pentru consultanta si oferte de optimizare seo accesati http://smartseopack.com/optimizare-seo/ .


Alte stiri actuale :

1. Cum puteti evita penalizarea site-ului de catre Google?
2.  Cum poti avea succes online?
3. Cele mai vizitate siteuri din lume
4. Conceptul seo intre trecut si prezent

Tagged: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *