Despre gazduire si optimizare SEO

Despre gazduire si optimizare SEO
Va ganditi sa faceti redesign la site-ul pe care il aveti sau sa va faceti un nou site? Noi va aratam in articolul acesta ceea ce ar trebui sa faceti pentru a putea evita mai multe capcane ce pot sa genereze esecul unui site sau esecul unei afaceri in mediul online.

Initial veti avea nevoie de hosting pentru site. Toate platformele care va ofera gazduie free pentru site-uri inchiriaza de fapt spatiu pentru site-ul respectiv.

Un dezavantaj major in cazul in care va ganditi sa alegeti gazduire gratuita este ca se poate sa nu se poata personaliza foarte mult site-ul sau sa nu puneti noi functionalitati pe el pe care ati putea sa le vreti la un moment dat precum butoanele si social media, site-urile responsive, mobile etc si de asemenea un site poate sa fie sters oricand fara sa primiti un motiv sau o explicatie anume.

Un fapt real este de fapt ca de obicei site-ul care este facut pe o platforma ce ofera gazduire gratita nu va apartine. De asemenea am spus mereu de ce este nevoie sa aveti gazduire performanta si de ce aceasta este atat de importanta in ceea ce priveste performantele detinute de site.

Un serviciu de gazduire poate in acelasi timp sa influenteze si rezultatele pe care le are optimizarea precum si modul in care un site se va putea pozitiona pe motorul de cautare in rezultatele interogarilor.

Nu conteaza daca faceti acum un site sau daca aveti un site gata facut pentru ca va explicam acum modul in care serviciile de gazduire pot sa va afecteze modul de optimizare al site-ului. Cei mai multi oameni care fac un site prima data nu pun mare accent pe furnizorii de hosting si de obicei aleg cele mai ieftine metode de gazduire sau mai rau, aleg gazduire gratuita.

Pentru ca cei mai multi nu suntem obisnuiti cu toti termenii si specificatiile exsitente in acest domeniu, vom spune ca alegerea unui serviciu de gazduire este complicata ceea ce ar putea fi adevarat. Nu intram in detalii tehnice insa vrem sa va ajutam sa puteti sa intelegeti care ar putea sa fie de fapt toate motivele pentru care va recomandam sa optati doar pentru servicii de calitate.

Pentru cei care fac seo este foarte importanta viteza cu care se incarca un site. Stim si ca paginile web ce se incarca greu nu ofera experiente placute pentru navigare in plus in caz ca vizitatorii nu vad si diferentele in legatura cu timpul in care un site se incarca si in mod sigur si motoarele de cautare vor masura vitezele cu care un site se poate incarca pe toate browserele si in ruma masuratorilor vor puncta mai bine ori mai putin bine un site.

Cei care au o conexiune lenta sau cei care intra de pe mobil simt daca un site se incarca greu si este foarte important ca pe langa o gazduire web rapida,  sa puteti optimiza fisierele. Conteaza destul de mult si perioadele de timp in care site-ul nu este functional pentru ca periodic site-ul va fi scanat de boti.

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *