Servicii de reparare si upgrade ale laptopului

Servicii de reparare si upgrade ale laptopului
In acest articol va vom prezenta cat mai succint tema acelor servicii care pot fi oferite de catre un service laptop, insa fara a intra in amanuntele acestor servicii, sau al detaliilor specifice ale unui anumit magazin de reparatii laptop.

Prin urmare, serviciile generale care pot fi oferite de catre un service oarecare de laptop includ acele operatiuni de reparare a laptopului, inlocuirea pieselor de baza din laptop, componente principale cum ar fi de exemplu placutele de ram, hard-diskul, procesorul, placa video, placa de baza, placa de sunet si altele.

Alte servicii care pot fi oferite de catre un service laptop includ curatarea de praf a laptopului incluzand coolerele procesorului, a placii video si ventilatoarele laptopului in sine, curatare ce ofera o ventilare si un flux de aer mai performant ceea ce scade temperatura componentelor laptopului, mareste puterea de functionare a laptopului si totodata mareste si durata sa de functionare.

Alte servicii includ anumite operatiuni delicate de diagnoza a tuturor problemelor laptopului, dupa care acest diagnostic este comunicat clientului. Diagnosticul include de regula defectiunile laptopului si costurile legate de repararea acestuia.

Asadar, acestea sunt cele mai comune servicii oferite de catre un service de laptop, oferite la o descriere generala. Cel mai adesea, atunci cand este realizata diagnoza laptopului, in cazul in care exista o problema, cel care se ocupa cu diagnoza laptopului va comunica clientului costul reparatiilor, si doar dupa ce clientul isi da acordul cu privire la pret se va trece la reparatie.

In cazul operatiunilor de curatare a laptopului cel mai adesea sunt curatate sistemele de racire, insa si componentele principale ale laptopului de praf, ceea ce in primul rand mareste performanta laptopului si in al doilea rand ii scade gradul de uzura ce survine de-a lungul timpului, si implicit ii mareste perioada de functionare.

Cei mai multi utilizatori de computere personale si laptopuri sunt constienti de faptul ca indiferent de numarul de ventilatoare instalate pe dispozitivul lor, o curatare generala de praf este necesare la un anumit interval de timp, cum ar fi la 5-6 luni, astfel impiedicand potentialele probleme aparute ca urmare a acumularii de praf.

Unele service-uri de laptop ofera in plus fata de acele servicii obisnuite de reparare a laptopului, cum sunt cele specificate mai sus, si posibilitatea de a realiza un upgrade sau chiar mai multe pentru laptop. Upgrade-urile constau in cresterea capacitatii memoriei ram, prin instalarea a unei placute in plus sau inlocuirea placutelor existente cu altele mai noi si mai performante, instalarea unei unitati de stocare hard-disk cu o capacitate de memorie mai mare si altele.

In concluzie, acestea sunt serviciile cele mai frecvent cerute de catre clienti, prezentate la un nivel mai general. Fie ca va doriti un upgrade sau sa va reparati laptopul, puteti apela cu incredere la un service de laptop.

Tagged: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *