Cum ne promovam pentru Black Friday folosind DB Poster ?

Cum ne promovam pentru Black Friday folosind DB Poster ?Fiecare Black Friday este un adevarat motiv de sarbatoare pentru noi toti, nu-i asa? Economisim banuti pana la inceperea evenimentului, strangem fiecare leut, in ideea ca produsele pana atunci inaccesibile, se vor afla in posesia noastra in ziua “vinerii negre”.

Desi nu credem ca exista persoane care sa nu fie familiarizate cu ideea de Black Friday, poate ar fi totusi necesar sa dezvoltam putin acest concept, inainte de a merge mai departe in demersul nostru de a explica de ce era nevoie de un produs precum BD Poster, special destinat unor astfel de zile, si nu numai.

Black Friday este un fel de maraton, insa nu unul asa cum suntem noi obisnuiti sa il vedem in cadrul competitiilor sportive, ci unul usor distinct. Este un maraton al reducerilor de pret si al cumparaturilor efectuate intr-o perioada predefinita de timp, avand ca unic scop cresterea vanzarilor si satisfactia clientilor.

In ultima saptamana a lunii noiembrie, o serie ampla de magazine isi deschid portile, intr-o zi de vineri (asa cum ii este si numele), intampinand clientii cu reduceri substantiale la produse care, in mod uzual, ar beneficia de un pret destul de piperat si poate usor inaccesibil.

Cunoscand aceste lucruri, o serie de intrebari ne pot veni in minte. Cum putem creste volumul vanzarilor? Mai important decat atat, cum putem face cat mai publica intentia noastra de a organiza o sesiune de reduceri, astfel incat toata lumea sa poata fi informata in timp util si sa poata avea acces la ea?

Si, poate aspectul cel mai important, cum putem face acest lucru cu costuri minime, astfel incat afacerea noastra sa nu ramana doar profitabila, ci si castigurile provenite din aceasta  sa se mareasca substantial?

Raspunsul iata ca a venit, exact cu putin timp inainte de finalul de an. DB Poster este o aplicatie special creata care pune la bataie anunturile noastre si le face cunoscute oricui, cum altfel decat prin intermediul celei mai mari, mai cunoscute si mai utilizate platforme online de socializare, si anume Facebook.

Da, vor spune cei mai carcotasi dintre dumneavoastra, dar eu imi postez pesonal  si cu regularitate anunturile cu privire la intentia mea de a participa activ la Black Friday. Postez in permanenta anunturi cu reducerile si produsele oferite, iar pagina mea este vizitata in mod frecvent de cativa utilizatori.

Ei bine, aici intervine frumusetea aplicatiei DB Poster . Ea nu se limiteaza doar la a posta manual cateva anunturi specifice unor reduceri obisnuite, pe wall-ul a “cativa utilizatori”. Aceasta este astfel creata incat sa poata posta in mod automat (deci nu manual, ceea ce usureaza in totalitate munca dar si eficientizeaza costurile) toate anunturile noastre sub o oarecare forma, insotite de linkuri catre pagina dorita, de poza si de mesaj.

Postarea se poate face din 10 in 10 minute, la fiecare 30 de minute sau chiar la interval de o zi, fara a fi necesar un  cost suplimentar alocat unei persoane care sa faca acest lucru la intervale orare bine stabilite sau care sa supervizeze acest lucru.

Mai mult decat atat, dat fiind faptul ca aplicatia poate fi utilizata pe un numar nelimitat de conturi Facebook, ea va posta in cadrul tuturor grupurilor, ajungandu-se astfel ca anuntul dumneavoastra sa poata fi vizualizat de catre zeci de mii de utilizatori.

Black Friday reprezinta in orice colt al lumii un motiv de bucurie si este un eveniment privit cu o foarte mare atentie. V-ati gandit oare vreodata cum ar fi daca produsele nostre ar putea fi disponibile vizualizarii si in alte tari? V-ati gandit oare la o promovare dincolo de limitele tarii noastre?

Sau poate ca v-a fost impotriva diferenta de fus orar? Cert e ca promovarea afacerii prin intermediul DB Poster se poate face acum chiar si peste ocean, existand posibilitatea stabilirii intervalelor orare in care vrem sa facem postarile, luand in calcul modificarea de fus orar aferenta fiecarui stat in parte.

Asadar, problemele din punct de vedere al promovarii si al expuneri afacerii noastre, indiferent ca ne pregatim sau nu pentru un eveniment de tip Black Friday, pot fi in mod cert rezolvate de catre o simpla aplicatie ce asigura reclama gratuita pe Facebook, ceea ce in mod cert inseamna o sursa nesecata de trafic dar si o resursa semnificativa producatoare de bani.

Aplicatia poate fi gasita pe site-ul www.danbradu.com , si vine insotita de specificatiile tehnice dar si de asistenta specializata, pentru cazul in care decideti ca afacerea dumneavoastra merita un suflu nou si o metoda de promovare dintre cele mai eficiente.


Alte stiri actuale :

1. Cum ajuta DB Poster relatiile interumane si promovarea afacerilor?
2. Square Social SEO Company Offers the Best Marketing Services of All SEO Companies in the U.K.
3. SEO, Social Media And Digital Marketing–Don’t Be A Dinosaur
4. 2014: The Year of Earned Social Marketing
5. Google in 2014: What to Know and What to Forget

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *