Pasii pentru a paria online

Pasii-pentru-a-paria-onlineDin ce in ce mai multa lume este atrasa de faptul ca se castiga bani frumosi din pariuri live pe net, insa multi dintre acestia sunt speriati de faptul ca trebuie sa-si dea datele personale unor platforme ce se ocupa de aceste lucruri.

Motivele din spatele acestei temeri sunt multiple, insa infractiunile cu carduri bancare din ultima vreme din tara la noi sau la nivel mondial nu ii ajuta deloc in luare unei astfel de decizii. In plus slaba folosire a cardului in plata serviciilor face din romani niste persoane cu frica folosirii cardului.

Insa pasii pe care trebuie sa-i faca oricine pentru a putea face parte din lumea legata de pariuri pe internet online sunt putini si simpli, si in totala siguranta (cu ajutorul celor de la www.pariuripeinternet.ro voi face o lista cu acesti pasi, ce trebuie respectati pentru a asigura totala siguranta si placeree de a testa pariuri online).

Pentru inceput ai nevoie de un card, mai bine zis de un cont bancar; daca nu ai asa ceva, iti poti face un card la orice sucursala bancara, la orice banc, in orice conditii vrei tu, deoarece siteurile de pariuri online accepta marea majoritate a conturilor in care poti depune bani.

Poate cel mai important pas este alegerea casei de pariuri. Multitudinea de astfel de platforme ce va propun fie o multitudine de servicii, fie vin cu experienta sau prestigiu, fie cu cote avantajoase fac mult mai grea alegerea. Este la fel ca si cum te-ai plimba pe o alee cu case de pariuri pe stanga si pe dreapta, pentru multi kilometri, iar fiecare pas face alegerea din ce in ce mai grea, oportunitatile, promotiile si premiile oferite ,,inrautatind’’ situatia.

Insa daca nu te crezi in stare sa faci acest pas de unul singur atunci forumurile si chiar comenturile celor care pariaza pe aceste siteuri si platforme te pot ajuta enorm, trebuie insa sa ai grija la veridicitatea acestor pareri, unele putand fi trucate, fie de case de pariuri in sine fie de concurenta (numeroasa dupa cum se vede). Ca si in alte domenii concurenta e mare, creandu-se un cerc benefic pentru client in special, dar si pentru casa de pariuri.

Depunerea de bani este urmatorul pas, dupa alegerea casei de pariuri. Aici clientul are parte si de un bonus, care probabil l-a facut sa aleaga aceasta platforma; depunerea de bani este precedata de deschiderea unui cont. Trebuie sa aveti grija la procentele pe care banca le ia la depunerile online, aici politica fiind diferita de la banca la banca, si e bine sa aveti cativa lei in plus fata de suma pe care doriti sa o depuneti.

De aici totul devine mai simplu. Urmeaza parierea in sine, precedata de documentarea specifica fiecarui parior in sine. Fie ca joci la instinct, fie ca urmaresti un anumit campionat sau sport, fie ca-ti place sa ai carnetele cu rezultate sau ai o viziune nu conteaza, atat timp cat ai bani in cont poti face un pariu, si urmeaza doar sa urmaresti desfasurarea evenimentelor si sa vezi daca ai castigat.

Daca rezultatul e cel preconizat atunci tot ce-ti ramane este sa-ti retragi banii (pe acelasi cont bancar) sau sa-i investesti in viitoare pariuri.

Articole asemanatoare:
1.Viitorul tau castig se afla in casele de pariuri online
2.Pariurile sportive – cum transformi un hobby intr-un job
3. Bitcoin-ul, noul jeton al jocurile si pariurile online
4. Cum poti deveni tipser pentru pariuri online?

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *