Ce presupune auditul SEO?

0 Shares
0
0
0

Ce presupune auditul SEO?

Avand in vedere faptul ca incet dar sigur lumea in care traim s-a comercializat cu totul, nu mai e de mirare ca incercam cu totii sa scoatem profit de pe urma oricarui serviciu. Si in momentul de fata care credeti ca este cel mai profitabil mediu de pe urma caruia putem sa scoatem profit ?

Pentru cei care inca nu cunosc raspunsul aceste este mediul online.

Acesta este motivul pentru care am ales sa scriu acest articol despre auditul SEO.

Este sau nu necesar acest audit inainte de a ne apuca de optimizat o pagina web? O sa incerc sa dau un raspuns cat mai argumentat in cele ce urmeaza, insa pentru o parere profesionista in acest sens, precum si pentru servicii de optimizare SEO poti apela cu incredere la serviciile oferite de catre www.danbradu.ro.

Din punctul meu de vedere este unul dintre cei mai profesionisti din aceasta breasla, a celor care se ocupa cu optimizare SEO, si nu numai.

Si totusi, ce presupune auditul SEO, nu-i asa?se confunda auditul SEO cu auditul financiar? Ei bine auditul SEO reprezinta o analiza a problemelor cu care se confrunta pagina web pe care urmeaza sa o optimizam, precum si identificarea solutiilor la problemelor existente.

Acum ca stim ce presupune procesul de audit SEO, sa aflam care sunt componentele unui audit de succes, ale carui rezultate se vad pe termen lung, atunci cand problemele semnalate in procesul de audit nu doar ca au fost rezolvate, ba chiar sunt sursele care stau la baza succesului. Deci procesul de audit SEO este compus din :

– Datele de identificare a site-ului – in aceasta sectiune vom culege datele generale de care vom avea nevoie atunci cand vom incepe optimizarea paginii web, ca de exemplu: varsta site-ului, daca au mai fost implementate anterior optimizari, keyword-urile folosite, etc.

– Keyword research – aceste cuvinte cheie sunt alese in functie de domeniul de activitate pe care se bazeaza pagina, sau sunt alese in functie de dorinta celui care gestioneaza pagina web respectiva.

– Cercetarea competitiei – dupa ce am stabilit toate datele problemei trebuie sa aruncam si un ochi asupra concurentei pentru a putea stabili strategia corecta in situatia data.
Infrastructura site-lui – odata ajunsi cu procesul de audit in aceasta faza trebuie sa fim atenti la problemele reprezentate de meta-uri, url-ul, domeniul paginii web, etc.

– Continutul site-ului – este reprezentat de problemele generate de textul neindexabil, modul in care este organizat continutul, densitatea cuvintelor cheie, precum si prezenta tag-urilor pe imagine.

– Reteaua de link-uri – ajunsi in acest moment al auditului SEO avem de reperat mai multe probleme. In primul rand trebuie sa fim atenti la problemele legate de diferentele mari intre numarul de inbound si cel de outbound. Un alt aspect pe care trebuie sa il urmarim este cel legat de relevanta si calitatea link-urilor externe. Alte probleme care ar putea sa apara in acest stadiu al auditului SEO au in vedere link-urile interne, sitemap-urile precum si pozitionarea acestor link-uri in continut.

-Concluziile  – evident ca ultima sectiune a auditlui SEO nu putea fi alta decat cea legata de concluzii. Aici se prezinta estimativ beneficiile pe care pagina web asupra careia se va derula campania de optimizare le va inregistra intr-o anumita perioada de timp.

Intr-o prezentare pe care am incercat sa o realizez cat mai succint cam asa arata procesul de audit SEO. Acestea nu sunt decat niste informatii de baza in acest sens, dar pentru mai multe detalii cu privire la acest proces vital pentru buna functionare a paginii tale web, iti recomand cu cea mai mare incredere site-ul www.danbradu.ro.


Alte stiri actuale :

1. Pachete Optimizare Seo 2013
2. How to Conduct an SEO Audit Using Free Tools
3. Se merită să faci optimizare SEO pentru firma ta?
4. Link Removal Request Tips for Webmasters & Business Owners
5. Despre optimizarea dupa Penguin
6. 2013 Google Penalty Plans [Matt Cutts Video]

 

0 Shares
1 comment
  1. Auditul seo este primul pas spre o optimizare a site-urilor web. Fara seo, site-ul tau nu urca in cautari si asta face rau unei afaceri online.

Comments are closed.

You May Also Like