Interfoane de bloc de ultima generatie

0 Shares
0
0
0

Interfoane de bloc de ultima generatie

Asa cum nici tehnologia nu sta in loc, nici producatorii de interfoane nu stau in loc. De la an la an scot tot mai multe tipuri de interfoane pentru bloc sau pentru casa care sa se preteze pe cerintele tot mai mari ale oamenilor.

Asa se face ca acum, chiar si in Romania, puteti comanda aici noul interfon digital.

De ce se numeste asa, simplu, pentru ca sunt cele mai noi interfoane de pe piata si sunt digitale. Ele se remarca in primul rand prin tastatura digitala de tip touch cu care vin echipate. In continuare este pastrata si functia de cititor de proximitate al cardului de acces ce se poate realiza prin citirea de la distante variabile.

In functie de modelul dorit, poti sa ai o surpriza placuta cand vei observa ca interfonul sa deschis si tu esti mai la mai mult de un metru distanta de cititor.

Aceasta functie a fost creata cu gandul la copiii mici si la cei care vin acasa incarcati cu bagaje si au mainile ocupate. Cartela magnetica poate fi in buzunar, daca sunteti in fata usii, aceasta se va deschide, datorita acestei functii.

Datorita modului in care sunt proiectate si realizate, punerea in functiune si depanarea sistemului se face foarte rapid. Datorita simplitatii si inteligentei montajului, centrala are posibilitatea sa indice un cod de eroare ce arata in mod specific anumite probleme de sistem.

Noul interfon digital poate chiar sa actioneze usile, pentru a le deschide atunci cand cititorul de proximitate detecteaza cartela de acces. Nici nu va trebui sa pui mana pe usa pentru a intra, se va deschide singura, pentru dumneavoastra.

De unde poti cumpara interfonul minune? Daca esti tentat sa crezi ca din orice magazin de specialitate, mai gandeste-te. Nu toate magazinele au in dotare astfel de interfoane de bloc, doar cele care au incheiate parteneriate cu firmele producatoare din strainatate.

Asadar, poti comanda noul interfon chiar si de pe site-ul www.genway.ro, sau de pe alte site-uri care afiseaza clar colaborarea directa cu firmele producatoare.

Desi pare un cliseu, alegeti comerciantul care colaboreaza cu germanii; sunt produse de calitate superioara care vor avea o durata de viata mai lunga. Pretul nu este foarte mare fata de un interfon fabricat in China, spre exemplu, insa adevarata diferenta o vei simti in linistea casei tale.

Cum tehnologia este in continua miscare, cine stie unde va ajunge banalul paznic de la usa noastra in cateva zeci de ani. Poate vom putea vedea o holograma a celui ce ne cere accesul in casa, sau poate chiar , in curand vom reusi sa vedem cine suna la usa prin intermediul unei legaturi intre telefonul nostru personal si interfonul de acasa.

Oricare ar fi cazul, as putea spune ca ne asteapta o multime de lucruri revolutionare, chiar si cand vine vorba de banalul interfon din la usa scarii blocului.

0 Shares
You May Also Like