Exercitii pe banda de alergat si pe bicicleta fitness

Exercitii pe banda de alergatBanda de alergat este un echipament fitness convenabil care permite oamenilor sa se antreneze in propria locuinta sau in sala de fitness indiferent de conditiile metereologice de afara.

Sunt o multime de moduri prin care puteti sa faceti exercitii pe banda de alergat fara sa intervina rutina sau plictiseala si pentru a maximiza rezultatele.Pentru un exercitiu eficient, ideal ar fi sa combinati mai multe tipuri diferite de exercitii cardio in rutina voastra. Acest mod de antrenament poate reduce riscul de accidentare deoarece pe fiecare aparat fitness utilizat folositi mai multe grupe de muschi decat daca ati fi blocat doar pe banda de alergat. De asemenea, imbunatateste nivelul de fitness si poate ajuta la accelerarea pierderii in greutate.

Unul din magazinele de pe internet care va ofera o multitudine de produse de fitness la cele mai bune preturi este Sportaddict.ro

Pastreaza, de asemenea, lucrurile interesante, ceea ce va fi mult mai usor pentru voi sa ramaneti la un regim de exercitii.

Combinand banda de alergat cu exercitile pe bicicleta fitness este un mod excelent de antrenament deoarece ambele activitati ofera o mare provocare cardiovasculara si implica exercitii pentru diferite grupe musculare.

Inainte de a incepe un astfel de antrenament trebuie sa decideti exact de cate ori pe saptamana o sa va antrenati si cat timp veti petrece atat pe banda de alergare cat si pe bicicleta fitness. Nu aveti nevoie de un program rigid, dar ar trebui sa aveti o idée despre programul de antrenament. O rutine dezechilibrata poate limita progresul tau. Pentru majoritatea oamenilor, un program bine definit de fitness implica de la 3 la 6 sesiuni de cardio pe saptamana si cel putin 30 de minute pe sesiune.

Imparte timpul de antrenament cardio intre banda de alergat si bicicleta fitness. Pentrece cel putin o treime din timp pe banda de alergare si cel putin o treime pe bicicleta fitness. Puteti imparti timpul in mod egal, daca doriti, sau puteti schimba modul in care impartiti timpul de la o saptamana la alta.

Cu toate acestea asigurati-va ca faceti ambele activitati in mod constant sau antrenamentul va fi mai putin eficient. Puteti imparti timpul intr-un singur antrenament, de exemplu: 20 de minute pe banda de alergat urmate de 20 de minute pe bicicleta fitness sau puteti imparti antrenamentele voastre pe tot parcursul saptamanii (banda de alergat marti si joi si bicicleta luni vineri, etc.)

Intervalele de timp, intensitatea moderata, rezistenta pe banda de alergat sau pe bicicleta, toate aceste programe de antrenament sunt benefice pentru organismul vostru.

Inainte de a incepe o serie de exercitii este bine sa faceti o incalzire de 5 minute pentru a evita riscul de accidentare sau de intindere musculara. Nu este necesar sa va limitati doar la banda de alergat sau la bicicleta fitness, puteti incerca si inotul sau bicicleta eliptica sau multe alte activitati.

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *