Vrei sa pariezi pe baschet ? Iata cum se face corect analiza unui meci

Vrei-sa-pariezi-pe-baschet-Iata-cum-se-face-corect-analiza-unui-meciNumarul persoanelor care pariaza pe baschet a crescut simtitor in ultima perioada , si asta gratie mediatizarii intense de care acest sport se bucura in ultima perioada dar si datorita extinderii activitatii agentiilor de pariuri si in mediul online .

Casele de pariuri sportive online pun la dispozitia clientilor o multime de avantaje . Daca nu stiti cum sa plasati un pariu online www.pariuri-sportive-online.ro va sta la dispozitie .

In acest articol imi propun sa va invat cum se face o analiza completa si corecta a unui meci din NBA , cel mai pariat campionat de baschet din lume . pariuri online clasamente la zi 

Avem trei mari categorii de factori care trebuie analizate in profunzime :

  • Factorii majori
  • Factorii minori
  • Factorii indirecti

Abia dupa ce fiecare factor in parte este analizat corespunzator se poate plasa un pariu . Din categoria factorilor majori fac parte : componenta echipelor , jucatorii indisponibili , stilul de joc , jocurile castigate/pierdute , rezultatele obtinute atat acasa cat si in deplasare si alte date statistice .

In ceea ce priveste componenta echipelor din NBA , trebuie acordata o atentie deosebita celor doi jucatori de la centrul terenului , cei mai importanti oameni din componenta unei echipe de baschet . Inaltimea , puterea , numarul recuperarilor si punctele pe joc obtinute de jucatorii centrali sunt esentiale pentru reusita echipei .

Make thousands RISK FREE

Deasemenea , vedetele joaca un rol determinant , rezultatele acestora din ultima perioada pot furniza informatii pretioase pariorului . O atentie deosebita trebuie acordata si celor doi jucatori de la point guard , numarul paselor decisive si punctele obtinute de acestia in ultimele jocuri . Abia dupa ce analizam toate aceste aspecte ne putem face o idee corecta asupra echipei .

Jucatorii indisponibili pot influenta in mod negativ evolutia unei echipe . In mod normal casele de pariuri stabilesc cotele si in functie de acest aspect .

Un alt factor major important este stilul de joc . Echipele cu o aparare buna sunt o buna alegere la pariuri , nu acelas lucru il pot spune despre formatiile ofensive , de cele mai multe ori imprevizibile .

In special in NBA , numarul de victorii si infrangeri este un aspect extrem de important in plasarea unui pariu . Si rezultatele obtinute acasa si in deplasare sunt foarte importante . Trebuie analizate atat rezultatele gazdelor pe teren propriu cat si rezultatele oaspetilor in deplasare . Sunt foarte des intalnite cazurile in care o echipa care obtine rezultate foarte bune acasa nu are un parcurs foarte bun in deplasare .

Statisticile cu privire la punctele inscrise si primate de catre o anumita echipa sunt foarte importante pentru stabilirea unui pariu . Mare atentie insa , chiar daca o echipa a castigat ultimele patru jocuri nu inseamna ca va castiga si partida cu numarul cinci daca lipsesc cei mai buni jucatori.

Asadar , toate aceste aspecte trebuie analizate in detaliu inainte de plasarea unui pariu . Factorii minori ( rezervele , oboseala si divizia din care face parte echipa ) trebuie sa luati in vedere insa nu au o asa mare importanta in jocul de baschet .

Nu acelas lucru se poate afirma si despre factorii indirecti ( avantajul terenului propriu , norocul si power ranking-ul ) , care trebuie sa aiba un impact direct asupra deciziei pariorului. In mod normal casele de pariuri se folosesc de avantajul terenului propriu in calcularea spread-ului . Spre exemplu , daca echipa oaspete nu este intr-o forma de zile mari casele de pariuri ofera formatiei gazda un spread de 3-5 puncte .

La fiecare inceput de saptamana in NBA se anunta power ranking-ul saptamanii precedente ( o clasare a echipelor in functie de puterea acestora si performantele obtinute ) . Si nu in ultimul rand norocul , un factor extrem de necesar in lumea parurilor .

O sa vedeti ca o analiza corecta si completa a tuturor acestor factori se va dovedi , in timp , foarte benefica .

Articole asemanatoare:
1.Chinese Online Gambling Business As Usual
2.Apple takes wraps off cheaper, multi-hued iPhone 5C
3.Tokyo 2020 Games shot in the arm for aging nation
4.Atlantic City: Glimmers of hope amid setbacks as Christie bets big on faded resort

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *