Mareste-ti castigul cu pariurile de tip “spread”

0 Shares
0
0
0

Mareste-ti-castigul-cu -pariurile-de-tip-spreadCase de pariuri sportive online sunt in continua dezvoltare pe piata din Romania, si vorbim aici in special de cele din mediul online care aduc inovatii aproape in fiecare zi.

Un numar din ce in ce mai mare de case de pariuri online ofera pariorilor oferte ce contin evenimente sportive din cele mai diverse si, in acelasi timp, modalitati de pariere inedite si chiar spectaculoase, care pot aduce profituri uriase.

Una dintre aceste modalitati se refera la pariurile de tip “spread”.

Ce sunt pariurile de tip “spread”?

Pariul de tip “spread” este, poate, cea mai captivanta si spectaculoasa metoda de pariere in mediul online, insa, trebuie spus ca nu este pentru incepatori si le puteti plasa la  case de pariuri bune .

Acest tip de pariu trebuie facut numai dupa ce intelegi cu adevarat esenta si modul in care acesta functioneaza. In cazul pariurilor de tip “spread” nu poti sti cu siguranta cat vei castiga sau pierde inainte de finalul jocului. Suma castigata sau pierduta poate varia cu fiecare gol inscris, fiecare cartonas primit, fiecare corner acordat s.a.m.d.

Este exact opusul pariurilor fixe. Pariurile de tip “spread” sunt mult mai “periculoase” si implicit mai captivante. Este un tip de pariu cu doua taisuri. Totul depinde de inspiratia de moment, de stiinta jocului, astfel pariorul avand sansa sa castige sume mult mai mari decat in cazul pariurilor obisnuite. Toata aceasta “nebunie” ar putea fi considerata o lupta la nivel inalt intre pariori si casele de pariuri.

Cum functioneaza?

Casa de pariuri ofera un asa-numit “spread”, o desfasurare, cuprinsa intr-o serie de valori (in mod obisnuit 0-100). Pronosticul de deschidere al casei de pariuri va fi probabil un “spread” de 40-60.

Pariorul trebuie sa se hotarasca daca pariaza mai sus sau mai jos decat pronosticul casei de pariuri. In functie de pariul pe care il face si in cazul in care are dreptate, pariorul va castiga, insa valoarea sumei va fi determinata de gradul de corectitudine al pariului (diferenta dintre rezultatul concret si pronosticul casei de pariuri).

Sa luam un exemplu pentru a intelege mai bine.

Sa presupunem ca rezultatul posibil al unui pariu poate fi intre 0 si 90. Casa de pariuri face un pronostic de deschidere, un “spread” de 40-50. Cu alte cuvinte, casa de pariuri crede ca rezultatul va fi undeva intre 40 si 50. In acest caz, pariorul are doua optiuni:

1. Sa parieze “mai mare de 50”, si astfel, va castiga daca rezultatul va fi mai mare de 50.
2. Sa parieze “mai mic de 40”, si astfel, va castiga daca rezultatul va fi mai mic de 40.

Un lucru foarte important este acela ca nu se pot face alte pariuri in afara de cele mentionate mai sus. Nu se poate paria, de exemplu, “mai mare de 35”, sau “mai mic de 50”.

Sa presupunem ca pariorul nostru alege una dintre cele doua optiuni si pariaza 10 lei pe punct, apoi asteapta rezultatul. In exemplul nostru, sa zicem ca rezultatul este 70. In urma acestui rezultat deriva 2 situatii:

1. Pariul castigator, care presupune faptul ca s-a pariat “mai mare de 50”. Suma castigata se calculeaza prin diferenta de puncte dintre rezultat si pariu, adica 70-50 = 20. Aceasta diferenta se inmulteste cu suma pariata pe fiecare punct, adica 10 lei, rezultand astfel suma finala de 200 de lei.

2. Pariul necastigator presupune parierea pe “mai mic de 40”. Suma pierduta se calculeaza tot prin diferenta dintre rezultat si pariu, adica 70-40 = 30. Punctele rezultate se inmultesc cu cei 10 lei pariati, iar pariorul este bun de plata, datorind casei de pariuri suma de 300 de lei.

Mai exista si o a treia situatie, una speciala, in care “nimeni” nu castiga, atunci cand rezultatul se afla in intre acel “spread” de 40-50 oferit de casa de pariuri.

Pariurile de tip “spread” sunt destul de riscante dar, totodata, foarte banoase si pot fi oricand experimentate daca va deschideti un cont la una din casele de pariuri prezentate pe www.casedepariuri.info .


Articole asemanatoare:
1.Latest ‘Mayweather vs Canelo’ odds, prop bets and gambling guide for Showtime boxing PPV in Las Vegas
2. NASCAR odds and betting preview – Slumping Johnson favorite to win Geico 400
3. Punter bets $750,000 on Abbott to win while Rudd’s odds balloon to 10:1
4. Favorite Floyd Mayweather presents best value in Saturday’s fight vs. Canelo Alvarez

0 Shares
You May Also Like