Care sunt criteriile de alegere a unei firme de constructii potrivite?

Care sunt criteriile de alegere a unei firme de constructii potrivite?Esti in cautarea unei firme de constructii Cluj, insa nu stii sigur cum poti face alegerea potrivita, pentru a descoperi o firma de constructii serioasa, care sa te ajute sa cladesti locuinta visurilor tale.

Nu trebuie sa te ingrijorezi, deoarece ofertele sunt numeroase, motiv pentru care alegerea firmei potrivite nu este imposibila.

Datorita dezvoltarii mediului online, poti gasi extrem de multe informatii despre constructii Cluj pe internet. Una dintre firmele din Cluj ce activeaza in domeniul constructiilor este Societatea DKR Construct SRL, ce a fost infiintata in anul 2008.

Pe site-ul acesteia, respectiv http://dkrconstruct.ro/firma-de-constructii-cluj puteti afla mai multe informatii cu privire la serviciile pe care le ofera, alaturi de articole interesante despre constructii si amenajari interioare.

Unul dintre criteriile de alegere a unei firme de constructii este obtinerea informatiilor cu privire la lucrarile anterioare realizate de firma respectiva. Spre exemplu, firma de constructii Cluj DKR Construct a efectuat numeroase lucrari importante, precum realizarea proiectului “Sala multifunctionala” din comuna Iara din judetul Cluj, aceasta fiind una dintre lucrarile de referinta ale companiei.

Totodata, este bine sa va orientati si asupra serviciilor pe care o firma de constructii le ofera. Dupa cum se poate vedea pe site-ul firmei de constructii din judetul Cluj www.dkrconstruct.ro, printre serviciile pe care aceasta le ofera se afla instalatii termice, constructii de locuinte pasive, amenajari interioare, lucrari ingineresti, instalatii sanitare, reabilitari, reparatii, renovari si intretinere de constructii civile si industriale, alaturi de statii de epurare, retele de apa-canal, constructii industriale si constructii civile.

Nu in ultimul rand, certificatele unei firme de constructii, prin care raspunde exigentilor clientilor si nu numai sunt importante in alegerea unei fime de constructii potrivite. Astfel, firma de constructii Cluj DKR

Construct detine  certificatul de calitate  ISO 9001:2000, de mediu ISO 14001:2005, si de sanatate si securitate in munca : OHSAS 18001:2004 din anul 2011. In felul acesta este dovedita seriozitatea cu care isi executa lucrarile, cat si respectul fata de mediu.

Fie ca  doriti sa construiti o locuinta, un spatiu comercial sau doar sa va renovati casa, firmele de constructii va vin in ajutor cu servicii de calitate, menite sa raspunda cerintelor dumneavoastra. Astfel, daca veti alege firma de constructii potrivite, puteti fi linistiti ca proiectul dumneavoastra se va realiza conform dorintelor.

Fiecare detaliu este deosebit de important in construirea sau reamenajare unei locuinte, de la proiectarea fundatiei, la structura de rezistenta si pana la izolatia termica. Daca toate lucrarile pe care doriti sa le executati sunt realizate corespunzator, visul de a avea casa pe care ati dorit-o poate deveni realitate.

Bineinteles, un alt criteriu important de care trebuie sa tineti cont sunt si disponibilitatile financiare, motiv pentru care in functie de acestea veti stabili si modul de executie al lucrarilor planificate.

Asa cum este firma de constructii Cluj DKR Construct, ce vine in intampinarea dumneavoastra cu foarte multe informatii utile pe site-ul www.dkrconstruct.ro, exista firme de constructii serioase, care isi respecta clientii si pun mare pret pe calitate. In speranta ca veti gasi firma de constructie potrivita pentru dumneavoastra, va veti putea bucura de lucrari bine realizate, care sa va multumeasca.

Alte stiri actuale :

1. Ce aduce nou birul pe „construcții speciale”?
2. Constructii: mii de autorizatii eliberate intr-un singur an
3. Piaţa materialelor de construcţii creşte cu cel mult 5% în 2014
4. Impozitul pe constructii va avea un impact negativ in economie de 1,2 mld. lei

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *