Lust for Love – o comedie romantica interesanta

Lust for Love - o comedie romantica interesantaDaca va plac comediile romantice, atunci in lista de filme 2014 pe care doriti sa o vizionati trebuie sa includeti si comedia Just for Love, care ste si primul lung metraj realizat de catre Anton King, cunoscut pentru scurt metrajele sale.

De altfel, aceasta comedie se bazeaza pe unul dintre scurt metrajele sale. Daca va ingrijorati cu privire la posibilitatile de a viziona acest film online, nu aveti de ce, deoarece este disponibil pe site-ul http://www.topfilmehd.biz/movie-genre/filme-2014/.

In Lust for Love pot fi urmariti actori foarte buni, precum Franz Kranz, Enver Gjokaj, Miracle Laurie sau Dichen Lachman. Franz Kranz interpreaza rolul lui Astor, acesta fiind un tip amuzant, care este indragostit din copilarie de Mila si reuseste sa o cucereasca, insa este parasit la foarte scurt timp dupa aceea.

Cu toate ca acest gen de scene comice nu sunt o premiera, actorul Franz Krazn reuseste sa le confere un aer de autenticitate, motiv pentru care atunci cand le vom privi, vom avea impresia ca este prima data  cand vedem astfel de situatii. Astor este ajutat de prietena lui Mila, Cali, interpretata de Dichen Lanchaman.

Aceasta se decide sa il ajute pe Astor sa o cucereasca pe Mila, iar scenele dintre cei doi sunt un adevarat deliciu pentru cei care vizioneaza filmul. Acest film este si o oportunitate de a vedea actorii din “Dolhause” impreuna din nou pe acelasi ecran. Astfel, cei care i-au indragit pe acesti actori in perioada serialului “Dolhaus” se vor uita cu siguranta la Lust for Love.

Desi filmul se poate adresa cu succes publicului de 20 de ani, datorita stangaciei de care Astor da dovada in incercarea de a o cuceri pe Mila, cu toate ca, pe parcursul filmului, Cali pare persoana potrivita pentru el, cu siguranta se poate adresa unui numar larg de oameni, indiferent de varsta.

Este o comedie de dragoste frumoasa, care arata cat de uimitoare poate fi iubirea. Alaturi de acest film, anul 2014 are multe de oferit iubitorilor de film. Astfel, in luna martie a acestui an a fost premiera in Romania a filmului 300: Ascensiunea unui Imperiu, acesta fiind un alt film mult asteptat.

De asemenea, se poate viziona filmul Condamant sa ucida, ce il are in prim plan pe actorul Kevin Costner, care interpreteaza rolul lui Ethan Runner, acesta fiind un spion implicat in uneltirea planurile unora dintre cei mai periculosi raufacatori.

Acest film ne arata si incercarile protagonistului de a se apropia de familia lui, tinuta la distanta din cauza misiunilor sale dificile. Cu toate ca doreste sa se aproprie de fiica si sotia lui, in timp ce este insarcinat sa aibe grija de propria fiica, trebuie sa descopere indentitatea unui terorist gata sa ucida mii de oameni.

Astfel, acesta se va confrunta cu una dintre cele mai importante misiuni din viata sa. Cu siguranta, atunci cand vine vorba de filme, avem de fiecare data de unde a alege, pentru a descoperi filmul potrivit, pe care sa il vizionam cu mare placere. Lust for Love este unul dintre cele mai interesante filme 2014, pe care il puteti viziona cu drag.


Alte stiri actuale :

1. Joi se da startul Festivalului NexT, editia 2014
2. Filmele lunii martie 2014
3. Legături de sânge/Blood Ties închide diseară B-IFF 2014
4. “Pozitia copilului”, castigatorul premiului Gopo 2014 pentru cel mai bun film
5. Mamaia, promovata in 2014 cu Above & Beyond, Lana del Rey si Katy B

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *