Firma paza – Strategie si concepte noi

Firma paza - Strategie si concepte noiO firma paza este elementul cheie pe care merita sa-l iei in considerare atunci cand ai in administrare activitati de productie, sau servicii care implica lucrul cu publicul larg si in egala masura daca consideri ca proprietatea ta necesita monitorizare prin intemediul sistemelor electronice moderne.

In decursul anilor serviciile oferite de o firma paza s-au diversificat si au crescut in ofertare, dar si in ceea ce privesc sistemele de alarmare electronice care conlucreaza acum direct cu dispeceratele care le monitorizeaza continuu.

Elementele care contribuie la reusita acestor servicii sunt multiple si se bazeaza in primul rand pe tehnologia moderna care a fost implementata si permanent inlocuita cu noile aparitii din domeniu, dar si pe factorul uman care odata cu trecerea anilor s-a format ca o echipa sudata si bine antrenata pentru a face fata oricaror provocari.

Avand aceste strategii si noi concepte ca punct de plecare activitatea si serviciile pe care le poti solicita sunt de natura sa aduca o firma paza la statutul de cel mai apropiat si eficient partener pe care il poti avea in materie de paza si protectie pentru bunuri si persoane.

Printre aspectele care devin importante in demersul initierii si perfectarii ulterioare a unei colaborari se numara increderea si deschiderea pe care trebuie sa o manifesti catre solutiile pe care staful tehnic profesionist de la o firma paza ti le propune ca solutii de lucru.

Stim ca ai putea fi tentat sa iei decizii unilaterale si sa initiezi singur instalarea unui sistem de alarmare in ideea ca vei putea economisi o anumita suma. Problema care apare este ca o astfel de solutie personala poate avea capcane pe care nu ai cum sa le eviti din mai multe puncte de vedere.

In primul rand necunoasterea posibilitatilor reale ale unui sistem de alarmare in asociere cu lipsa practicii, evidente si normale dealtfel,  in determinarea numarul optim de senzori de care ai nevoie, precum si amplasarea lor eficienta, pot lense conduce la ratarea la propriu a eficientei pe care o astepti de la noul tau sistem de alarmare.

De aceea ne-am gandit sa-ti oferim o solutie actuala si in acelasi timp economica prin care vei putea primi exact ceea ce ai nevoie, nici subdimensionat, dar nici supradimensionat, pentru ca extremele nu sunt in niciun caz utile nimanui.

Pentru acest lucru am mers direct la o discutie cu administratorul de la o renumita firma paza care este cel mai in masura repondent la necesitatile celor care au nevoie de servicii complete si profesioniste. Acesta ne-a prezentat ultima si cea mai atractiva oferta spunandu-ne ca :

„Am convenit cu partenerii nostri furnizarea elementelor sistemelor de alarmare la preturi speciale pentru a le putea instala si oferi gratuit noilor nostri clienti care incheie cu noi un contract de paza si protectie. Tot acest efort este directionat pentru eliminarea completa a riscurilor montarii individuale de sisteme slab calitative.”

Este limpede din aceste cuvinte ca aceasta firma paza are directionata activitatea catre calitatea serviciului pe care il propune si incearca sa arate clientilor ca nu se pot obtine rezultate corecte decat respectand un cumul de proceduri si desigur utilizand aparatura instalata profesionist si cu o calitate certificata.

Credem ca aceasta strategie si noul concept de a primi gratuit de la o firma paza sistemul de alarmare la semnarea unui contract este un aspect de care merita sa tii cont.


Alte stiri actuale :

1. Security and protection of Professional Companies
2. STIRI SI NOUTATI FIRMA PAZA CARPAT GUARD
3. Oferta Unica din partea firmei de Paza si Protectie Carpat Guard
4. Guvernul nu mai vrea să finanţeze firme de pază în şcoli, ci să angajeze suplimentar jandarmi
5. Școlile din Vaslui plătesc firme private de pază din banii părinților
6. Serviciul Paza si Protectie de Stat ramane fara sef. Igor Bodorin si-a dat demisia

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *