5 motive pentru a alege un pom de Craciun artificial

Un pom de Craciun artificial poate fi o alegere inspirata pentru decorarea casei tale in prag de sarbatori.

In fiecare an, dezbaterea cu privire la posibilitatea de a obtine un brad artificial de Craciun in locul unui adevarat se intampla chiar inainte de inceperea sezonului de sarbatoare – si pentru un motiv bun.

Craciunul are loc doar o data pe an, si este important sa avem  cel mai bun pom de Craciun acasa. Tocmai de aceea va recomandam sa optati pentru un brad fibra optica pentru un Craciun magic.

Pom de Craciun artificial: investitie pe termen lung

Achizitionarea unui pom de Craciun artificial reprezinta o cheltuiala unica cu multe beneficii. Brazii artificiali sunt facuti sa reziste mult timp datorita materialelor durabile. In plus, costul lor poate fi amortizat.

Un pom de Craciun artificial costa aproximativ 300 de dolari si poate tine mai multi ani cand este ingrijit corespunzator; daca de obicei cheltuiti 50 USD pe an pe un copac viu, dar decideti sa cumparati unul artificial, atunci veti obtine o rentabilitate a investitiei dvs. in sase ani.

Cu exceptia adevaratului miros de brad, arborii artificiali de Craciun din aceste zile sunt foarte asemanatori cu cei vii, in functie de calitatea bradului. Ramurile si acele arborilor de Craciun artificiali moderni sunt moi, luxurianti si plini de viata.

pom de Craciun artificial

Siguranta este intotdeauna un factor decisiv atunci cand cumperi un pom de Craciun artificial si decoratiuni de vacanta pentru casa ta. In timp ce unii oameni contesta siguranta arborilor artificiali, ei sunt de obicei pulverizati cu un agent ignifug; verificati cutia sau copacul pentru a va asigura ca este intr-adevar protejati de incendiu.

Brazii adevarati de Craciun pot fi periculosi in timpul unui incendiu daca se usuca si au expunere prelungita la caldura.

Antialergici

Intregul scop pentru a obtine un pom de Craciun artificial pentru sarbatori este sa va bucurati de sezonul festiv cu familia si prietenii.

Cu toate acestea, daca sunteti susceptibil la alergii si astm, care pot fi declansate de sporii unui adevarat pom de Craciun, atunci sezonul nu va fi la fel de vesel. Un brad artificial de Craciun inseamna ca toata lumea din casa dumneavoastra va fi in siguranta pentru tot  restul sezonului.

Pom de Craciun artificial : instalare usoara

Brazii adevarati de Craciun, fara indoiala, arata superb, dar sunt greu de amplasat. Mai intai trebuie sa alegeti unul perfecta pentru spatiul dvs. de acasa, sa il taiati, sa il aduceti la masina si sa il trageti in interiorul casei. Rasina lipicioasa se intinde pe podea si acele cad peste tot.

Brazii artificiali fac exact contrariul. Sunt fara probleme. Nu este nevoie sa aruncati la final de sezon, plus ca acestia vin cu instalatia gata pusa uneori, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa dezlegeti luminile de pomul de Craciun. Unii arbori artificiali au, de asemenea, ramuri articulate care pot fi usor pliate pentru depozitare.

Brazii artificiali de Craciun vin, de asemenea, in mai multe optiuni care fac sezonul de Craciun mai amuzant. Indiferent daca va plac coroanele pline sau inguste, goale sau preluminate, arborii artificiali de Craciun intotdeauna creeaza o ambianta festiva in orice casa. Puteti sa ii aveti si in orice culoare doriti – roz, rosu, alb, negru sau argintiu.

Un pom artificial de Craciun este benefic pentru a fi pus in casa ta. Creati o impresie de durata in acest sezon de sarbatori, alegand copaci care imita frumusetea minunata a naturii, economisind in cele din urma bani si reducand stresul!

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *