Noile anvelope Barum

Noile anvelope Barum   AnveloMag cel mai important dealer de anvelope din Romania va  pune la dispozitie cea mai buna oferta de anvelope vara, http://www.anvelomag.ro/anvelope-de-vara.html,  produse de cele mai apreciate companii in domeniu . Pentru mai multe detalii privind intreaga oferta , preturi , termini si conditii de livrare va invitam sa accesati site-ul nostru Anvelomag.ro .

Barum este o companie a carei istorie incepe in anul 1924 in Cehoslovacia odata cu infiintarea Bata , o companie specializata in productia talpilor  de cauciuc pentru incaltaminte . Acum poate va intrebati ce legatura are productia de talpi din cauciuc cu productia de anvelope , in randurile urmatoare o sa gasiti raspunsul .

La inceputul anilor ’30 transportul feroviar reprezenta  cea mai utilizata cale pentru transportul productiei catre centrele de desfacere , insa din cauza costurilor prea mari conducerea companiei Bata a luat decizia de a achizitiona autovehicule pentru a-si crea propria retea de distributie . Dupa cativa ani , in 1934 , se incepe productia proprie de anvelope  pentru flota de autovehicule ca urmare a cresterii pretului anvelopelor importate .

In perioada urmatoare Beta face investitii semnificative pentru optimizarea tehnologiilor utilizate in procesul de productie al anvelopelor .

Anul 1945 semnifica practic aparitia companiei Barum ca urmare a asocierii celor mai importante trei companii producatoare de anvelope din Cehoslovacia , si anume Bata , Rubena si Mitas . Urmeaza o perioada de investitii in infrastructura companiei , investitii concretizate prin construirea unitatii de productie de la Otrokovice .
In 1967 in fabrica de la Zlin este produsa prima anvelopa radiala marca Barum .

Un alt eveniment important in istoria companiei este asocierea cu Continental AG in anul 1992 , asociere sub forma unei sicietati mixte . Un an mai tarziu , in data de 1 martie,  Barum devine parte a Grupului Continental AG prin infiintarea Barum Continental s.r.o .

Momentan compania deruleaza un proces de investitii masive pentru modernizarea fabricii de la Otrokovice , considerata si asa cea mai moderna unitate de productie a anvelopelor din Europa.

Gama de anvelope de vara Barum cuprinde modelele :

BRAVURIS 2 – o anvelopa special creata pentru autoturismele performante . Este o anvelopa multifunctionala care asigura un foarte bun randament kilometric , tractiune la cel mai performant nivel , o excelenta forta de franare in special pe carosabil umed si o buna reactie la acvaplanare . In urma unui drive test realizat de Auto Bild in anul 2010 , Barum Bravuris 2 225/45 R 17 W/Y a primit calificativul “ Empfehlenswert”.

BRILLANTIS 2 –  anvelopa destinata autoturismelor compacte . Este alegerea perfecta pentru autoturismul dumneavoastra pentru ca asigura combinatia ideala intre un randament kilometric ridicat si economia de carburanti . Printre caracteristicile acestor anvelope se mai numara asigurarea unui nivel ridicat de siguranta , rezistenta la acvaplanare si distanta redusa la franare . Barum Brillantis 2 a trecut cu brio doua dintre cele mai importante drive teste , Adac si Stiftung Warentest , realizate in 2013 .

VANIS 2 – anvelopa perfecta pentru echiparea furgonetelor . Acest nou model de anvelope propuse de Barum prezinta un nou profil cu contur plat al benzii de rulare ce asigura o durata mai lunga de viata si un randament kilometric sporit . Pentru toti aceia dintre dumneavoastra care doresc sa aiba parte de un nivel ridicat de siguranta in momentul franarii pe carosabil uscat , confort deosebit gratie nivelului redus de zgomot din timpul rularii si un risc minim de acvaplanare , anvelopele Vanis 2 de la Barum sunt cea mai buna alegere . Prezinta cel mai bun raport calitate / pret de pe piata gratie randamentului kilometric sporit .

BRAVIUS 4*4 – o anvelopa puternica ideala pentru echiparea SUV-urilor . Este combinatia perfecta intre calitate , pret , actiune si siguranta fiind castigatoarea  drive testului realizat de Auto Bild in 2012  . Poate rula atat in conditii on-road cat si off-road pe carosabil uscat sau umed .

Tagged: , , , ,

1 comment

  1. Alina November 15, 2017 at 11:10 am Reply

    Niste anvelope foarte bune, multumesc pentru recomandare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *