Vizionarea filmelor online

Vizionarea filmelor onlineSite-urile de filme online aduna  de fiecare data persoane iubitoare de film, care doresc sa se destinda in fata computerului, fiind spectatorul filmului preferat. Din fericire pentru iubitorii de filme, site-urile de filme online, printre care se afla si www.filmetraduse.net aduce numeroase avantaje utilizatorilor sai si ofera posibilitatea de a viziona unele dintre cele mai bune filme, fara sa fie necesite vreun cost.

Spre exemplu, pe site-ul www.filmetraduse.net se pot urmari filme subtitrate gratuit, iar filmele existente sunt dintre cele mai variate, de la Western, precum sunt filmele ” The Lone Ranger” din anul 2013, seriile Winnetou, la “Legends Of The Fall”, la filme romantice, precum este ” Bloodworth” si  aventura, un film de aventura fiind “The Crown and the Dragon”, aparut in anul 2013.

Iubitorii de animatie pot alege dintre “The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow”, “Despicable Me”, “Animals United”, “A Monster in Paris” din anul2009 sau ” Over The Hedge”. Un alt film disponibil in varianta online este ” Schindler’s List”, acesta fiind un film despre Oskar Schindler, un afacerist german ce salveaza viata a peste o mie de evrei. Filmul este bazat pe romanul scriitorului australian Thomas Keneally, fiind un film ce a castigat sapte Premii Oscar, 3 Globuri de Aur si 7 Premii Bafta.

Cei care doresc sa vizioneze un film biografic, ce apartine genului drama pot alege filmul “Pianistul”, ce se bazeaza pe memoriile pianistului W. Szpillmann, aceasta fiind povestea unui pianist polonez de exceptie, ce este nevoit sa traiasca ca un fugar in Polonia, in perioada ocupatiei naziste, pentru a scapa de deportare, iar in final este salvat de un ofiter german, cu ajutorul caruia va supravietui.

Alaturi de acestea sunt disponibile si filme noi, precum filmul de actiune “Iron Man 3”, care continua sa ii uimeasca pe spectatori si sa ii tina cu sufletul la gura pe toata durata filmului,  “Side Effects”, “Star Trek – Into Darkness”, ” The Place beyond the pines” sau “Dune” si “The Dark Towr”, acestea fiind cele mai recente filme, disponibile cu subtitrare si pe site-ul www.filmetraduse.net.

Prin utilizarea site-urilor de filme online, puteti viziona filmele dorite, fara sa pierdeti timp pentru a descarca filmele preferate sau a cauta subtitrarile pentru acestea. Datorita avantajelor pe care le ofera aceste site-uri, sunt accesate de un numar tot mai mare persoane iubitoare de film, care pot deveni spectator al peliculei indragite.

Prin vizionarea filmelor online, spectatorii nu se vor lipsi de farmecul vizionarii unui film pe marele ecran, astfel incat la fiecare prezentare a unei capodopere cinematografice pe marele ecran cinefilii se bucura in premiera de vizionarea unui film proaspat lansat.

Intr-un ritm de viata alert specific societatii de astazi, filmul reprezinta o modalitate prin care oamenii se opresc pentru a primi arta in viata lor, in forma ce atinge cel mai mare impact asupra societatii.  Extrem de generoasa, cinematografia ofera fiecarui spectator posibilitatea de a se bucura de trairile pe care le doreste si a patrunde la fiecare film vizionat intr-o lume fascinanta si diferita de fiecare data, iar filmele online fac si mai accesibila vizionarea filmelor la scara larga.

Alte stiri actuale :

1. Losing Sonia la Astra Film, 2013
2. Ce e de neratat la „Les Films de Cannes à Bucarest” 2013. Invitaţii la film
3. OSCAR 2014. “Poziția copilului”, printre cele 76 de filme ce pot fi NOMINALIZATE
4. Predicţii Oscar 2014: categoria „Film străin”

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *