Cum pariem pe cursele de caini?

0 Shares
0
0
0

Cum-pariem-pe-cursele-de -cainiDesi in anumite tari activitatile de plasare de pariuri pe internet online sunt strict interzise sau oarecum reglementate, in Europa se poate paria pe absolut orice, incepand de la simple pariuri de cazino si terminand cu elegantele curse de calarie, Formula 1, sau chiar curse de caini.

Fireste, in activitate de pariere nu exista limitari ale imaginatiei. Se poate paria pe orice misca, sau pe orice lucru care, in urma interventiei umane, ar beneficia de o forta care sa ii determine miscarea.

Cursele de animale au devenit foarte populare in ceea ce priveste solicitarile utilizatorilor, poate datorita faptului ca in acest caz, in baza performantelor anterioare, este mult mai usor de determinat un model sau un precedent, care sa ajute la estimarea rezultatelor si implicit la castigarea unui pariu.

Despre cursele de caini vom vorbi in cele ce urmeaza, deoarece ni s-a parut ca este un domeniu sportiv de-a dreptul surprinzator, ce tinde sa ia amploare printre preferintele plasatorilor de pariuri pe internet.

Facand o incursiune pe site-ul pariuripeinternet.com , am putut constata faptul ca oricare dintre casele de pariuri pe internet ce sunt in stransa legatura cu acest site, fiind si recomandate dealtfel, pun la dispozitie  un ghid pariuri pe internet  si optiunea de a paria pe unul dintre cei 6 caini ce se aliniaza la startul fiecarei competitii acerbe, demne de toata lauda.

Practic, lucrurile se desfasoara majoritar ca in cazul oricarui tip de pariu, incepand de la crearea unui cont la o anumita casa de pariuri, in functie de preferinta, continuand cu colectarea unui eventual bonus de inregistrare, daca aceasta casa pune la dispozitie facilitati de acest gen, si terminand cu plasarea pariului propriu-zis, in stransa legatura cu intuitia fiecarui individ in parte. In functie de cota acordata cainelui respectiv, miza se mareste ajungand astfel la valoarea finala castigata.

Pariurile pe aceste tipuri de curse pot fi de mai multe tipuri. Fie se pariaza pe numele sau numarul castigatorului, ceea ce reprezinta tipul simplu de pariu, sau se poate opta, in functie de norocul si flerul fiecaruia, pe plasarea unui pariu ce include primele doua pozitii, pariul fiind considerat in acest caz, a fi dublul. Mai exista desigur si variantele combinate de pariere, ce includ posibilitatea unui numar multiplu de castigatori, pariorul putand miza pe oricare dintre cei 6 disponibili in cursa.

Un alt sistem consta in varianta de plasare, in ordinea sosirii, luand in calcul combinatii de tipul alegerii a doi caini din trei, doi din patru sau doi din 5. Pariul aferent numerelor pare sau impare conform numerotarii cainilor aliniati la start este o potentiala varianta de castig, fiind un sistem destul de simplu de inteles. Numerele de concurs pare vor fi 2, 4 si 6, in vreme ce numerele impare vor fi 1, 3 si 5. Pariul se face pe 3 caini din cei 6, fie pe varianta para, fie impara, castigul putand fi validat numai in cazul in care unul dintre caini reuseste sa se claseze pe primul loc.

Fiind un sistem cu 3 variabile, in acest caz nu vom mai avea o certitudine de pariere pe care sa o luam in calcul, insa sistemul de profitabilitate va avea la baza aceeasi formula: miza, multiplicata in functie de cota, va reflecta castigul probabil. Acelasi lucru se intampla si in cazul pariurilor efectuate pe numerele cuprinse intre 1-3 si 4-6.

Domeniul pariurilor pe internet, fiind unul estimativ si neingradit in niciun fel, permite parierea practic pe aproape orice. Acest tip de pariuri pe curse de caini, este poate unul dintre cele mai facile, indeosebi datorita faptului ca validarea castigatorilor se face in baza primilor doi caini ce se claseaza pe primele pozitii, si mai ales datorita numarului redus de caini participanti.

Cursele de caini nu sunt evenimente pe care sa se poata paria live, acestea fiind preinregistrate si mai apoi rulate, la un interval de cateva minute, cu o durata de 30 pana la 60 de secunde.

Cursele de caini par a fi o alternativa usoara de a castiga bani in baza intuitiei si a norocului. Un bilet simplu sau combinat, jucat spre exemplu in agentia Public Bet poate costa 1,9 lei. Investitiile sunt minime, iar castigurile pot fi substantiale. Spre exemplu, nu mai departe de luna aprilie a acestui an, un jucator din Galati, a reusit in urma plasarii unui pariu pe curse de caini sa castige suma de 47.103,89 lei, mizand un cuantum initial de 10 lei, pentru un tip de combinatie 1, 2, 3.

Pariurile pe curse de caini vor ramane una dintre modalitatile cele mai placute de pariere, aceasta fiind disponibila si prin intermediul site-ului pariuripeinternet.com , cel care lucreaza indeaproape cu casele de pariuri ce sustin aceste tipuri de evenimente. Cum variantele de castig sunt multiple, poate ca aceste tipuri de pariuri ar trebui valorificate si exploatate cat mai mult, astfel incat, in timp, sa putem auzi si din acest punct de vedere de cat mai multi castigatori cu putinta.


Articole asemanatoare :
1.Porumboiu le indică pariorilor scorul exact la România – Ungaria!
2.Casele de pariuri ne văd favoriţi, microbiştii din întreaga lume ne consideră victime sigure în faţa Turciei! Cele mai votate scoruri
3.Şeful jucătorilor e regele pariorilor! » Gordon Taylor are datorii de peste 120.000 de euro
4.Deutsche Telekom vrea licenţă pentru organizarea de pariuri sportive online

0 Shares
You May Also Like