Aplicatii foarte bune pentru telefonul tau mobil

Aplicatii foarte bune pentru telefonul tau mobil
Fiecare utilizator isi poate configura telefonul mobil asa cum isi doreste si are la dispozitie numeroase aplicatii care se dovedesc foarte utile pentru ei. Tot mai multi dintre cei care au telefoane mobile inteligente si au nevoie de reparatii iPhone sau de reperatii ale unor telefoane cu Android vor sa rezolve usor problemele pe care le au cu aceste dispozitive.

Dispozitivele cu Android au devenit cele mai cerute telefoane mobile de pe piata datorita numeroaselor calitati ale acestui sistem de operare. Unele aplicatii sunt mult mai solicitate si descarcate decat altele. Un bun exemplu este Clean Master. Ea ajuta la marirea vitezei de operare a unui telefon mobil prin marirea memoriei disponibile.

Ea protejeaza telefonul de anumite pericole si aplicatii care il pot ataca, inlatura fisierele nedorite stocate in acesta si ajuta procesorul lui sa isi mareacsa viteza de operare atunci cand este nevoie. Datorita aplicatiei, sistemul de operare Android poate functiona mai bine. CM Security este o alta aplicatie foarte des instalata de utilizatorii de smartphone din intreaga lume.

Dat fiind faptul ca multi utilizatori se conecteaza la internet, ei pot descarca accidental fisiere care pot actiona in mod negativ intr-un telefon mobil. Ea scaneaza telefonul si inlatura fisierele care ameninta acest dispozitiv. In plus, CM Security are capacitatea de a bloca unele aplicatii, telefoane primite si ne ajuta sa gasim telefonul atunci cand acesta dispare.

Intr-un smartphone sau intr-o tableta nu este mereu usor sa gasesti fisierele care te intereseaza. O aplicatie foarte buna in acest scop este ES File Explorer Manager. Cu ajutorul ei, fiecare poate naviga cu usurinta printre fisierele stocate in gadgetul lui si le poate accesa oriunde ar fi ele ascunse.

MS Office Mobile se adreseaza celor care vor sa aiba la dispozitie un program prin care sa creeze, sa editeze si sa deschida orice fisier primit. Cele vizate sunt fisierele de tip MS Excel, Word, Powerpoint etc. care ajung in telefoanele sua tabletele cu sistem de operare Android. Ea asigura o flexibilitate deosebita utilizatorilor, care pot accesa, in acest fel, fisiere care in trecut puteau fi accesate doar pe un calculator.

Toti utilizatorii isi doresc sa transfere cat mai usor fisiere din calculator in telefonul mobil, fara a avea nevoie de un cablu USB. Aplicatia AirDroid trebuie instalata pe orice telefon mobil cu Android pentru a executa cat mai bine aceasta functie importanta. Multi dintre utilizatorii de smartphone vor sa citeasca mereu cele mai mai noi stiri care apar in mediul online. In acest scop, ei pot instala aplicatia News360. Aceasta actualizeaza constant stirile aparute din mai multe surse de incredere si te tine la curent cu tot ceea ce apare nou in domeniul care te intereseaza.

Adobe Reader nu trebuie nici el ignorat de niciun utilizator de smartphone care vrea sa aiba acces imediat la fisiere de tip PDF. Numeroasele functii pe care acesta le are te ajuta sa deschizi oricand astfel de fisiere sau chiar unele publicatii editate sub forma unor fisiere de tip PDF.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *