Ofera raspunsul dorit !

Ofera-raspunsul-doritSe stie ca dintre toti oamenii din lume, copii sunt cei mai curiosi, au intrebari si raspunsuri, iar parintii sunt cei care sufera de incapacitatea de a le opri si de a le da raspunsul dorit. Apoi acestia cresc, dar poate ca unele din intrebarile lor raman inca tiparite, iar cand curiozitatea “ataca” din nou este necesar ca gasesti un mediu propice pentru a se manifesta. Printre altele, ei descopera internetul, o sursa atat de buna de informare si totusi atat de periculoasa.

Totusi daca stii sa faci diferenta intre ce este bun si ce este mai putin bun, lucrurile nu vor fi chiar atat de rele. Cautand intrebari si raspunsuri, le lovim de site-urile de colectare. Ele ofera o platforma gratuita data spre utilizare in conditii optime, disponibila oricand si pentru oricine. Un exemplu ar putea fi http://edeir.ro/, un mediu virtual unde isi dau intalnire curiozitatile oamenilor unde gasim intrebari din multe domenuu : sport , religie. cultura , intrebari biologie , fizica sau chimie dar si raspunsuri dintrecele mai interesante

Si pentru ca destul de greu stabilesti o clasificare pe categorii a acestora, cele existente pe acest site nu sunt decat niste ample domenii ce prevad o posibila impartire a ideilor noastre. Si cum imaginatia noastra, a oamenilor, uneori nu cunoaste limite, asa se explica si numarul mare de intrebari si raspunsuri contorizate pe acest site. Fie ca sunt fara raspuns, cele mai recente sau cele mai populare, isi au rolul lor bine meritat in prioritatile site-ului. Si pentru ca se tine o statistica live, poti observa cum la fiecare refresh pe acea pagina, numerele cresc – ceea ce arata faptul ca oamenii folosesc acest mediu exact pentru scopul lui principal.

Nu poti trece cu vederea peste faptul ca nu oricine sau orice se poate posta. Exista un control din partea unui administrator care este responsabil cu verificarea conturilor utilizatorilor si asta doar pentru a preveni intamplarea unor lucruri neplacute. Dar, in general, seriozitatea ii caracterizeaza pe majoritatea utilizatorilor, caci un singur scop il au comun si anume cel de a intra in jocul adevarului.
Si dupa cum se prezinta site-ul, initialele lui descriu seriozitatea cu care vei fi tratat.

Ei bine, expertii in raspunsuri nu sunt persoane calificate cu acest rol, sunt chiar oamenii simpli care isi petrec timpul liber incercand sa se destinda. Si este simplu sa observi cum de la o simpla intrebare se poate ajunge la legarea de prietenii. Ca de exemplu dorinta de a cunoste persoanele care se ascund in spatele unor conturi si incercarea de aducere a situatiei cat mai aproape de viata de zi cu zi, chiar daca spatiul de desfasurare este unul virtual.

Este un fapt adevarat ca in ultimii ani in acest mod s-au realizat prietenii, oamenii au putut sa se destinda si au putut, in acelasi timp, sa ia contact cu niste persoane binevoitoare si sa-si rezolve in acest mod problemele. Incepand cu intrebari tehnice, cu dorinte de comparare sau pur si simplu intrebari banale, toate par ca intretin “atosfera” pe acest site.
Strategia adoptata este foarte simpla si cum nimic nu este gratis, te poti astepta ca in functie de activitatea ta sa fii premiat.

Cum? Simplu : contul tau proceseaza tot ceea ce faci, indiferent ca vorbim despre intrebarile pe care le publici sau raspunsurile pe care le dai, ti se contorizeaza o serie de puncte. Toate acestea iti stabilesc nivelul tau, stabilesc daca esti printre veteranii sau incepatorii care activeaza pe acest site. Premiul se acorda celui care se dovedeste cel mai interesat de aceasta activitate si care acumuleaza multe puncte. Dar pentru cei care considera acest aspect mai putin important, cred ca nu le ramane decat sa isi dea frau liber intrebarilor si sa pregateasca de avalansa de raspunsuri.


Articole asemanatoare:
1. “Insectele – hrană şi medicament”, la Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava
2.  Curiozităţi din lumea plantelor
3.  Curiozitati din lumea animalelor ( 1 )
4.  CURIOZITĂŢI DIN LUMEA PLANTELOR

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *