Motive pentru a nu cumpara aspiratoare la mana a doua

Motive pentru a nu cumpara aspiratoare la mana a douaCand vine vorba de a economisi bani, in segmentul aparatelor electrocasnice, multi dintre noi  ne indreptam catre variantele second hand. Iar la urma, foarte adesea, lasam aparatura pentru curatenie.

Exista astfel anumite optiuni, in ceea ce priveste cumpararea de aspiratoare folosite sau reconditionate. Totusi, indiferent de cat de bine am inspecta respectivele aspiratoare, exista pericolul de a lasa anumite aspecte neverificate – lucru ce va duce mai tarziu la frustrarea noastra, ca si utilizatori.

Pentru a evita cheltuieli suplimentare si timp pierdut, e bine sa alegi de la bun inceput ceva de calitate, nou, din oferta de aspiratoare disponibile in Iasi.

De ce sa nu cumparam aspiratoare la mana a doua? Intarim ideile de mai sus si precizam ca:

– chiar daca gasim cu usurinta sute de modele de aspiratoare la mana a doua, nimeni nu ne garanteaza ca ele vor functiona in conditii optime o anumita perioada de timp; mai mult decat atat, sa cumperi ceva vechi fara sa testezi e cu adevarat ceva orbeste

– termenul reconditionat poate sa ne induca in eroare: poate fi uneori vorba de o simpla curatare sau un set de operatiuni, in service; nimeni insa nu garanteaza nici chiar pentru acestea. Nu se da nicio garantie din partea producatorului ca respectivul aspirator va functiona la performantele initiale

– chiar daca aparatul in sine functioneaza foarte bine sau arata acceptabil, nu acelasi lucru se poate spune despre accesoriile sale. Sa ne gandim la cata uzura a adunat cablul, furtunul, manerul sau periile.

– nu putem stii cate bacterii sau mizerie mai exista inca in circuitul acestor aparate, chiar daca la exterior arata aproape impecabil; prin utilizare ele se pot elibera (alaturi de mirosuri neplacute) in aerul din locuinta noastra, cauzand probleme intregii familii (boli, alergii, etc)

– cu cat sunt mai vechi, cu atat vom gasi mai greu consumabilele potrivite pentru aceste aspiratoare – sa ne gandim la sacii de care avem absoluta nevoie; pentru modelele noi, aceasta ingrijorare e data la o parte: multe aparate nu mai folosesc astfel de saci

– solutiile pe care le ofera astazi tehnologia ne vor impresiona cu siguranta; astfel putem observa ca modelele de azi de aspiratoare sunt mai compacte, mai puternice, mai fiabile si mai versatile.

Investeste in acest tip de produse, alegand modele noi, ce sa indeplineasca nevoile locuintei sau spatiului detinut! Pune pret pe calitate, pe garantie, alegand din variata oferta de aspiratoare in Iasi, la Selgros!

Selgros Iasi
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi, 700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199

Tagged: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *