Metode naturale de crestere a fertilitatii

Metode naturale de crestere a fertilitatii

Aproape orice cuplu casatorit isi doreste un copil. Pentru cei care isi doresc asta cu adevarat, problemele de fertilitate masculina sau feminina sunt ingrijoratoare.

Astfel, cuplurile ajung sa urmeze tratamente luni, poate chiar ani de zile pentru a reusi in cele din urma sa aiba un copil. Daca vrei sa rezolvi mai rapid si mai simplu problemele de fertilitate masculina sau feminina din viata ta de cuplu, incearca podusele de pe www.babystart.ro.

Problemele legate de fertilitate pot fi deseori rezolvate prin metode extrem de naturale. Sunt o multime de tratamente naturiste care te pot ajuta:

Branca ursului

Aceasta planta poate face minuni cand vine vorba de fertilitate. Datorita substantelor pe care le contine, branca ursului actioneaza asupra sistemului nervos, asupra glandelor endocrine si asupra aparatului circulator, tratand astfel problemele legate de fertilitate, dar si de impotenta sau frigiditate.

Graul incoltit

Se pare ca problemele legate de fertilitatea masculina ar putea fi tratate cu ajutorul graului incoltit. Ceea ce trebuie sa faci este sa speli bine boabele de grau, dupa care sa le lasi intr-un vas mare cu apa pentru a incolti, urmand ca in cele din urma sa consumi graul incoltit.

Trifoiul rosu

Aceasta planta trateaza problemele de infertilitate feminina datorita faptului ca ajuta la echilibrarea hormonala.

Patunjelul

Patrunjelul este o planta aparent banala, insa, specialistii spun ca patrunjelul consumat zilnic ajuta la sporirea fertilitatii.

Mierea de albine

Mierea este un aliment cu multiple beneficii asupra sanatatii. Se pare ca mierea ajuta chiar si la cresterea fertilitatii. Ea trebuie consumata in mod regulat pentru a avea beneficii asupra sanatatii.

Usturoiul

Auzim adesea faptul ca usturoiul este folosit in tratarea diverselor boli. El are multiple beneficii pentru persoanele care il consuma, inclusiv cresterea fertilitatii masculine. Asadar, barbatii ar trebui sa consume mai des usturoi daca vor sa nu-si faca griji in privinta fertilitatii.

Dong Quai

Denumirea acestei plante te duce din start cu gandul la China. Aceasta denumire este de fapt o planta miraculoasa care a fost si este folosita pentru problemele legate de fertilitate.

Acestea sunt o parte din plantele care ajuta la cresterea fertilitatii. Insa, cand vine vorba de fertilitate sunt importanti si alti factori, cum ar fi:

Stresul. Stresul joaca un rol important in privinta fertilitatii. Cu cat partenerii sunt mai putin stresati, cu atat gradul de fertilitate este mai mare.

Alimentatia. Alimentatia este de asemenea importanta atunci cand vorbim de fertilitate. Daca vrei sa fii o persoana fertila, trebuie sa consumi alimente mai bogate in antioxidanti, alimente bogate in vitamina C si E, peste sau alimente bogate in seleniu.

Pesticidele. Se pare ca expunerea la pesticide duce la scaderea nivelului de fertilitate, fapt pentru care trebuie avuta mare grija.

Somnul. Un ultim factor pe care il aducem in discutie si care ajuta la cresterea nivelului de fertilitate este somnul. Daca vrei sa fii o persoana fertila, nu te priva de somn.

Incearca sa ai o viata sanatoasa, sa te odihnesti, sa consumi alimente sanatoase si sa ai un stil de viata cat mai bun pentru a evita problemele legate de fertilitate.

Ingredientele mentionate mai sus, eficiente in mentinerea unei fertilitati masculine optime se pot gasi in produsul Fertil Man Plus de pe siteul www.babystart.ro.

Tagged: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *