Din ce metale sunt confectionate bijuteriile?

Din ce metale sunt confectionate bijuteriile?
Bijuteriile care sun prevazute cu pietre pretioase sau pietre semipretioase precum frumoasele bratari Tricia Design, pot fi asociate cu o varietate de metale pretioase. Metalul pe care il alegeti poate depinde de preferintele dvs. in ceea ce priveste durabilitatea, aspectul si costul. Factorii care diferentiaza diferite tipuri de metale sunt de asemenea, luciul (stralucirea), greutatea si culoarea metalului.

In randurile care urmeaza, puteti descoperi care sunt cele mai pretioase metale folosite la confectionarea bijuteriilor, dar si unele alternative mai ieftine. Cu siguranta insa, depinde doar de dvs., de propriile preferinte si de buget, ce bratari Tricia Design sau alte bijuterii Tricia Design veti alege.

AUR

O mare parte din bijuterii este confectionata din aur si acest lucru s-a intamplat de acum multe secole. Aurul ofera versatilitate in nuanta. Este disponibil in nuante de alb, galben si trandafir cel mai frecvent.

Aurul alb este o alegere potrivita pentru toate pietrele pretioase, iar diamantele ofera o stralucire impresionanta in comparatie cu acest metal pretios.

Aurul galben este mai traditional si se asorteaza bine cu pietre pretioase colorate, precum si cu diamante. In cele din urma, aurul trandafir este o nuanta roz impresionanta, o alegere la moda si unica.

PLATINA

Un metal pretios, platina este mai scumpa si mai rara decat aurul. Platina are o nuanta alba argintie si este cunoscuta pentru durabilitate. Platina este adesea aleasa pentru capacitatea sa de a rezista la abraziune sau zgarieturi. Acest metal fin se asorteaza bine cu orice piatra pretioasa sau diamant. Este cel mai bine utilizata pentru bijuterii precum inele si verighete de nunta si piese care vor fi purtate regulat.

ALIAJE SI METALE

Aliajele sunt metale care au fost amestecate cu alte elemente pentru a le creste rezistenta si a rezista la coroziune. Aliajul este utilizat deoarece proprietatile care se gasesc in metal sunt inadecvate pentru unele tipuri de lucrari.

Fierul poate fi un material excelent de utilizat pentru constructie, dar otelul (care este un aliaj fabricat cu carbon si material nemetalic amestecat impreuna), este un metal mai greu, mai puternic si mai rezistent la rugina.

Aluminiul este usor, dar si moale in forma sa cea mai pura. Unele dintre metalele care sunt utilizate de obicei cu aur ca aliaje pentru a face bijuterii sunt cupru, fier, nichel, argint, staniu, zinc, cadmiu, titan si mangan. Aceste aliaje nu numai ca sporesc rezistenta aurului, ci si lucreaza la modificarea altor proprietati ale aurului.

Acesta este si motivul pentru care, puteti gasi o multime de bijuterii precum bratari Tricia Design, din cupru placat cu aur. In acest fel, bratara va avea o rezistenta deosebita. Daca doriti un astfel de accesoriu, in mod evident bratara tennis Morgan Rose Gold poate reprezenta o alegere inspirata.

Bratara este realizata din cupru placat cu aur, si este de-asemenea prevazuta cu cristale de zirconiu pentru a putea fi purtata atat alaturi de o rochie de tip little black dress, cat si in cadrul unei tinute business.

Acesta este doar un exemplu, insa la Tricia Design puteti descoperi multe alte astfel de bratari.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *