Cum s-a tratat de SM Vanessa Youness Amal?

Cum s-a tratat de SM Vanessa Youness Amal?
Vanessa Youness Amal, este numele de care ne vom aminti pentru foarte mult timp de acum inainte, dat fiind faptul ca a reusit sa stopeze evolutia sclerozei multiple si sa isi vindece leziunile provocate de aceasta boala.

Daca va intrebati cum a inceput totul, ei bine, era studenta si avea doar 22 de ani, cand se specializa in chirurgie reconstructiva posttraumatica. Avea tot viitorul in viata si spera la o cariera de succes, dar a primit cea mai dureroasa lovitura de la viata: a fost diagnosticata cu SM.

Scleroza multipla este o boala neuronala inflamatorie autoimuna, cronica, care poate varia la diferite persoane. Scleroza multipla, prescurtata ca SM, numita si encefalomielita diseminata, sau ED pe scurt; si este o boala neurologica autoimuna a sistemului nervos central. Atat nervii din creier, cat si cei din maduva spinarii sunt afectati de inflamatia cronica, care raspandeste.

SM este insotita de multe simptome diferite. Cu toate acestea, exista anumite asemanari. Mai presus de toate, faptul este ca simptomele apar in asa-numitele recidive. Acestea se vindeca de obicei complet, mai ales la inceputul bolii. Prima recidiva apare de obicei intre 20 si 40 de ani si este de obicei caracterizata de tulburari de vedere sau alte tulburari de sensibilitate.

Pe masura ce boala progreseaza, pot aparea si o varietate de alte simptome. Aceasta includ tulburarile motorii, durerile corpului si tulburarile de vorbire. O astfel de gama larga de simptome inseamna ca majoritatea pacientilor au experiente diferite si, prin urmare, sunt expusi la diferite conditii.

Cauza, numita si etiologie in terminologia tehnica, pentru SM nu este in prezent clara. Exista o serie de teorii in circulatie, si practic, cercetarile sugereaza ca exista mai multi factori care sunt responsabili pentru scleroza multipla impreuna. Se suspecteaza un amestec de trasaturi genetice si influente externe.

In zilele noastre, scleroza multipla este diagnosticata dupa criterii uniforme de diagnostic. Unul dintre principalele criterii este o raspandire spatiala si temporala, in limbajul tehnic numit diseminarea, aparitiei focalizarii inflamatiei.

Mai precis, acest lucru inseamna ca, pe de o parte, inflamatia are loc in diferite locuri, iar pe de alta parte, ca pot fi identificate intervale de timp intre ele. O a doua regula importanta in diagnostic este aceea ca diagnosticul sclerozei multiple poate fi facut numai daca nu exista diagnostice alternative care sa explice mai bine simptomele pacientului.

In contextul diagnosticului, sunt apoi efectuate diverse examene, care pot varia de la imagistica si chimie de laborator la examene neurofiziologice.

Vanessa Youness Amal a primit diagnosticul dupa ce a cazut si a fost inconstienta pana a doua dimineata. A efectuat apoi un RMN, in urma caruia a fost diagnosticata cu aceasta boala pentru care nu exista tratament.

A dorit neaparat sa lupte pentru a se vindeca, si a reusit acest lucru, alaturi de doctorul Stefan Stangaciu. Datorita faptului ca a respectat protocolul de tratament al acestuia pas cu pas, Vanessa Youness a stopat evolutia SM si s-a vindecat si leziunile provocate de aceasta afectiune.

A dorit de-asemenea sa ajute si alte persoane sa se vindece, asa ca a lansat diferite proiecte de antreprenoriat social, iar apoi, dupa 11 ani de la primirea diagnosticului, a scris si alaturi de dr. Stefan Stangaciu, a lansat cartea numita ā€˛Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapieā€¯.

Cititorii, pot afla care a fost tratamentul pe care Vanessa Youness Amal l-a urmat pentru a se vindeca. Aceasta carte are menirea de a salva si alte vieti, pentru ca ii poate motiva pe cei bolnavi sa lupte pentru propria viata.

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *