De ce ai nevoie de Wp Sociomate si Afiliatefix pentru campania ta de SEO?

De ce ai nevoie de Wp Sociomate si Afiliatefix pentru campania ta de SEO?In aceasta campanie am ales premium seo accounts pentru ca aveam nevoie de mai multe unelte SEO. Astfel am gasit un abonament care isi mentine pretul fix pe viata. Tot ce trebuie sa faci este sa te grabesti pentru ca preturile sunt in continua crestere pe masura ce locurile se ocupa.

Canalele lunare Socimate 3-WP

WP Socimate – canale lunare. Obtineti acest pachet si veti putea descarca Done-for-You pentru vanzari si gata de vanzare – produse care va vor aduce venituri in fiecare zi in mod automat. Veti putea obtine diferite functii si produse pe care le puteti utiliza imediat. Puteti obtine o pagina HTML Optin gata de utilizat, un raport PDF pe care il puteti da, si fisiere sursa si grafica editabile. Aceasta include o pagina electronica PDF de 50+ pagini pe care le puteti vinde, pagina de vanzari DFY si grafica, filme de vanzari DFY, articole DFY pentru SEO sau promovare, raportul DFY privind resursele PDF si DOC, cheatsheet PDF, emailurile promotionale si pagina de livrare a produselor pentru cumparatori. De asemenea, puteti obtine un produs upsell, cu 10 cursuri video modul, pagina afiliata DFY, pagina de vanzari DFY si video si diverse bonusuri.

INTRODUCERE AFILIATEFIX

Este nevoie de o multime de bani si de timp pentru a crea un produs nou pe care sa il vindeti. Ceea ce majoritatea oamenilor fac pe internet prin intermediul Affiliatefix este sa vanda produsele altor persoane pentru comision. Procesul implica selectarea produsului pe care cineva il cumpara si il comercializeaza apoi in retea si obtine o bucata de profit obtinuta din vanzari. Acest program este centrat pe costul pe achizitie.

AVANTAJE – DEZAVANTAJE

Persoana care cauta sa adere la acest program nu trebuie sa detina propriile produse, ci pur si simplu sa vina vin cu vointa de a vinde. Nu exista nici o investitie necesara pentru ca cineva sa se alature acestui tip de program.

Daca ati facut marketing de afiliere de orice fel inainte, atunci va veti amesteca bine in acest program.

Membru de baza este gratuit.

Webinariile ca materiale de instruire sunt interesante si usor de inteles.

Daca aveti nevoie de resurse pentru a va ajuta sa va aflati cum sa profitati la maximum de calitatea de membru gratuit, trebuie sa platiti, dar costul este facturat o singura data si puteti accesa toate zonele site-ului.

Acest program este atat pentru cei experimentati, cat si pentru cei neexperimentati. Exista o multime de resurse online pentru a arata incepatorilor ceea ce este necesar de la ei si acestea sunt sub forma de seminarii web care fac din ghiduri subiecte mai usor de inteles. Cu cat va implicati mai mult in marketingul afiliat, cu atat veti deveni mai experimentati, astfel incat banii dvs. vor creste.

FORMARE / INSTRUIRE INSTRUMENTE

Nu exista ghiduri educationale care sa fie concepute pentru a introduce membri in AffiliateFix, dar membrii au sansa rara de a invata din experienta expertilor de marketing. Acesti agenti de marketing de top sunt parte a programului si isi iau in mod regulat timpul pentru a-si impartasi experientele.

In afara resurselor impartasite de specialistii de marketing ai programului, membrilor nu li se ofera niciun sprijin direct. Informatiile de contact ale oficialilor relevanti pentru a intra in contact nu sunt listate pe site, ceea ce inseamna ca interactiunea directa nu este posibila.

Majoritatea oamenilor cauta locuri de munca online deoarece sunt fie prea legati de alte responsabilitati, fie nu au bani pentru a-si incepe propriile afaceri. Acest forum ofera membrilor sai niveluri de membru pentru a se potrivi cu capacitatea lor financiara. Desi este important ca incepatorii sa verifice informatiile din zona generala, cei din platforma Dojo pot fi siguri de ceea ce invata. As recomanda acest site tuturor acelor persoane care sunt interesate de un program de afiliere autentic, deoarece recenziile online indica faptul ca este legitim. Inscrieti-va pe acest site pentru o aventura de marketing afiliat.

 

Tagged: , , , ,

1 comment

  1. Bianca January 23, 2019 at 12:36 pm Reply

    Foarte bun articolul, multumesc pentru postare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *