Huawei Mate 20 Pro

0 Shares
0
0
0

Huawei Mate 20 ProDin ce in ce mai multe persoane isi indreapta atentia spre Huawei atunci cand intentioneaza sa isi aleaga un smartphone nou. Acest lucru nu trebuie sa ne surprinda pentru ca facand o comparatie intre Huawei si alte branduri, discutam si despre preturi telefoane, si despre piese telefoane dar si despre accesorii telefoane in favoarea celor de la Huawei.

De exemplu, un incarcator original Apple poate avea pretul dublu in comparatie cu un incarcator original Huawei. O Husa iPhone este deasemenea mai scumpa decat o husa Huawei, sau un display Samsung este mai scump decat un display Huawei.

Acest lucru nu inseamna insa ca terminalele Huawei nu sunt de calitate, asa ca in continuare va veti convinge, atunci cand veti afla mai multe detalii despre modelul Huawei Mate 20 Pro.

Huawei ofera de-a lungul anilor doua smartphone-uri de ultima generatie, seria Mate si P alternand la fiecare sase luni. Cel mai bun dispozitiv nou de la Huawei este Mate 20 Pro, un smartphone care poate face lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate face.

Mate 20 Pro este un dispozitiv de clasa superioara si, din nefericire, este evident la fel de scump ca alte terminale din aceasta clasa.

Culorile frumoase sunt perfect stabilite in scena. Potrivit producatorilor de top, un smartphone de top ar trebui sa arate astfel: sticla pe fata si spate, usor indoita pe margini, un cadru metalic cu cat mai putine gauri posibil pentru a conecta crestatura deasupra afisajul si, bineinteles, cel putin doua camere pe spate. Acestea sunt esentialele, si asta este exact ceea ce ofera Huawei Mate 20 Pro, dar mai sunt multe inca de spus.

Exista si variantele de culoare. In plus fata de clasicul negru, Huawei ofera de asemenea, finisajul Twilight pe care il cunoastem de la P20 Pro, exista o versiune discreta roz, impreuna cu modelele albastru si verde.

Varianta verde are un negru de sticla cu pinstripes. Huawei numeste acest model optic Hyper, si face de asemenea Mate 20 Pro un pic mai rezistent la alunecare. Mate 20 Pro este destul de gros la 8,6 milimetri, astfel incat dispozitivul se poate impacheta intr-o baterie mare. Spatele este plat, deoarece camera principala nu iese din dispozitiv.

Smartphone-urile Huawei Mate au avut intotdeauna un afisaj mare, iar Mate 20 Pro nu face exceptie. Ecranul OLED este de 6,39″ si are un format de 19,5:9. Datorita rezolutiei QHD + de 3.120 x 1.440 pixeli, ecranul are o densitate a pixelilor de 537 ppi.

Geamul de protectie de deasupra afisajului este destul de reflectorizant, iar luminozitatea nu se apropie destul de mult de afisajele actuale de pe Galaxy Nota 9 sau Galaxy S9 . Cu toate acestea, Mate 20 Pro este usor de citit chiar si in imprejurimile luminoase si intotdeauna arata excelent in utilizarea zilnica.

In ceea ce priveste afisajul, Huawei utilizeaza afisarea de la doi producatori diferiti, BOE si LG. Exista numeroase rapoarte care circula despre afisajul LG care afirma ca exista o legatura necorespunzatoare intre straturile individuale, iar aceasta problema este analizata de catre Huawei.

Huawei echipeaza echipamentul Mate 20 Pro cu doua sisteme de securitate biometrice: senzor de amprenta digitala si recunoastere faciala. Senzorul de amprenta digitala este integrat direct pe ecran, o tehnologie care se indreapta incet spre mase. Este nevoie de un timp pentru a seta cititorul de amprente, dar functioneaza foarte bine si rapid.

Huawei a furnizat modelul Mate 20 Pro cu un modul infrarosu destinat sa faca recunoasterea mai buna si mai rapida decat o recunoastere pura cu ajutorul unei camere, mai ales in conditii de lumina scazuta.

Mate 20 Pro vine cu Android 9 Pie si noul EMUI 9 . Versiunea actuala a interfetei de utilizator a lui Huawei a devenit mai subtire si mai clara, iar controalele sistemului sunt acum mult mai usor de utilizat decat inainte. EMUI este plin de caracteristici interesante, in special din punct de vedere al securitatii.

Mate 20 Pro are acum propriul manager de parole pentru stocarea la nivel local a parolelor. Aplicatia Blocare si File Safe poate fi utilizata acum si cu amprente si recunoasterea fetei. Exista o gramada de optiuni de backup disponibile: cloud, NAS privat, stocare locala si suporturi de date USB.

Cu ajutorul tehnologiei Huawei Easy Projection, smartphone-ul poate fi folosit ca un calculator de inlocuire similar cu cel al lui DeX. Cu Mate 20 Pro, puteti face acest lucru fie cu o conexiune prin cablu, fara fir prin intermediul Miracast si cu adevarat cu doua ecrane. Documentele si fotografiile pot fi trimise direct la imprimantele de retea prin Huawei Share.

Software-ul actual al lui Huawei nu pare atat de matur, chiar si dupa prima actualizare majora. Desi recunoasterea faciala functioneaza acum bine, iar defectiunile de conexiune prin Wi-Fi si apelurile nu mai sunt vizibile, software-ul Huawei continua sa aiba probleme.

Pentru unii utilizatori, aplicatia camerei foto se blocheaza din nou si din nou si poate fi reactivata numai prin repornirea acesteia. Unele notificari ajung doar dupa o intarziere de cateva secunde, iar Mate 20 Pro nu poate comuta intre diferite conexiuni Bluetooth decat daca functia este oprita si pornita din nou.

Mate 20 Pro este disponibil cu memorie de 128 GB si nu exista alte variante. 128GB ar trebui sa fie suficienti, dar printre producatorii smartphone-urilpr de top se numara Apple si Samsung care ofera mai multe optiuni.

In concluzie insa, tinand cont de faptul ca un asemenea smartphone dispune de asemenea specificatii si are un pret mai atractiv decat un model iPhone sau decat un model Samsung din aceiasi clasa, cu siguranta se merita sa alegeti Mate 20 Pro.

0 Shares
You May Also Like