Avantajele de pe iPhone 6

Avantajele de pe iPhone 6
Conexiunea extinsa LTE pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus este imbunatatita pana la LTE Advanced, cu suport pentru peste 20 de benzi LTE (7 mai mult decat iPhone 5s), [42] pentru viteza de download de pana la 150 Mbit / s si suport pentru VoLTE . Performanta Wi-Fi a fost imbunatatita cu suport pentru specificatiile 802.11ac, oferind viteze de pana la 433.0581 Mbit / s – de pana la de 3 ori mai rapid decat 802.11n,  impreuna cu asistenta Wi-Fi Calling, daca este disponibila. IPhone-urile 6 si iPhone 6 Plus adauga suport pentru comunicatiile in apropiere (NFC).

Se utilizeaza initial exclusiv pentru Apple Pay – un nou sistem de plati mobile care permite utilizatorilor sa-si pastreze cardurile de credit in cartea de credit pentru a putea utiliza platile online si achizitiile cu amanuntul prin intermediul NFC.  iOS 11 va oferi suport pentru utilizarea comunicatiilor in apropierea campului, pe langa Apple Pay.

Camera video iPhone-ului din spate are acum posibilitatea de a fotografia 1080p la 30 sau 60 de cadre pe secunda si video incetinit la 120 sau 240 de cadre pe secunda. Camera include, de asemenea, autofocus de detectare a fazelor.

De asemenea, poate inregistra. Camera foto iPhone 6 Plus este aproape identica, dar include si stabilizarea optica a imaginii. Camera frontala a fost, de asemenea, actualizata cu un nou senzor si o diafragma f / 2.2, impreuna cu suportul pentru modurile de rupere si HDR. Va recomandam sa intrati aici pentru inlocuire display iPhone 6.

Software-ul

La prima lansare, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost furnizate pre-incarcate cu iOS 8, in timp ce iPhone 5S a fost furnizat pre-incarcat cu iOS 7. Aplicatiile pot profita de dimensiunea crescuta a ecranului in iPhone 6 si 6 Plus pentru a afisa mai multe informatii pe ecran; de exemplu, aplicatia Mail utilizeaza o configuratie cu doua panouri similara versiunii iPad atunci cand dispozitivul se afla in modul Peisaj pe iPhone 6 Plus.

Pe masura ce utilizeaza un raport de aspect identic, aplicatiile concepute pentru iPhone 5, iPhone 5C si 5S pot fi scalate pentru utilizare pe iPhone 6 si 6 Plus. Pentru a imbunatati gradul de utilizare a ecranelor mari ale dispozitivelor, a fost adaugat un gest suplimentar “Reachabilitate”; atingand dublu butonul Acasa va glisa jumatatea superioara a continutului ecranului pana la jumatatea inferioara a ecranului. Aceasta functie permite utilizatorilor sa ajunga la butoanele localizate in partea de sus a ecranului, cum ar fi un buton “Inapoi” in coltul din stanga sus.

Receptie

Ambele modele iPhone 6 au primit in general recenzii pozitive. Re / code il numeste “cel mai bun smartphone pe care il puteti cumpara”. TechRadar a laudat designul “stralucitor” al iPhone-ului, imbunatatind viata bateriei pe parcursul a 5-a, iOS 8 fiind “mai inteligent si mai intuitiv decat oricand”, impreuna cu calitatea camerei.

Cu toate acestea, fasiile de antena din spatele telefonului au fost criticate pentru ca au rezultat o estetica slaba, ecranul avand o rezolutie mai scazuta si o densitate a pixelilor in comparatie cu alte smartphone-uri recente – inclusiv cele cu aceeasi dimensiune a ecranului fizic ca si iPhone 6 ca HTC One, si pentru ca nu are o justificare suficienta pentru pretul sau semnificativ mai mare in comparatie cu dispozitive similare care ruleaza Android sau Windows Phone.

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *