Cum se utilizeaza 3d Touch?

Cum se utilizeaza 3d Touch?In cazul in care alegeti sa cumparati un smartphone de la Apple (un dispozitiv iPhone) de generatie mai veche, cu siguranta veti constata ca acesta dispune de caracteristica 3d Touch.

In momentul in care vine vorba despre aceasta caracteristica, trebuie mentionat faptul ca este o caracteristica uimitoare, specifica modelelor iPhone, insa probabil pare greu de crezut acest lucru, dar exista persoane care detin un smartphone iPhone, si care nu stiu prea multe lucruri despre aceasta caracteristica

Acest articol va ofera posibilitatea de a descoperi o multime de informatii interesante despre caracteristica 3D Touch de care dispune un telefon de la Apple. Acesta este motivul pentru care consideram ca este recomandat sa cititi acest articol pana la final.

Aruncati o privire la sfaturi si trucuri pentru utilizarea functiilor 3D touch.

  1. Personalizati Centrul de control

Centrul de control poate fi personalizat. Puteti decide ce doriti sa includeti in acesta si puteti utiliza de asemenea, atingerea 3D pentru a deschide optiuni. Apasati in profunzime pe cateva optiuni si veti putea vizualiza un meniu pop-up pe acesta. In multe alte optiuni, va deschide o aplicatie.

  1. Vizualizati fotografii vechi

Aceasta functie va permite sa retraiti vechile amintiri. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati in aplicatia pentru fotografii, care va ofera acces la fotografii vechi de peste un an.

  1. Folositi Slo-Mo

In cazul in care apasati in jos pe aplicatia camerei si alunecati degetul in jos pentru a inregistra Slo-Mo, acest lucru va va permite sa surprindeti chiar momente minute fara a le pierde.

  1. Activati Live Photos

Fotografiile live pot fi animate complet folosind atingerea 3D (3D Touch). Pentru a face fotografia sa devina complet activa, puteti pur si simplu sa apasati puternic pe imagine, astfel incat sa poata reda cel putin trei secunde. Apasati ferm pe el si vedeti pictogramele de pe acesta miscandu-se.

  1. Prioritizati descarcarea

De asemenea, puteti utiliza touch 3D pentru a decide ordinea in care pot fi descarcate aplicatiile. O apasare puternica pe pictograma pe jumatate descarcata va va oferi optiunea de a descarca mai intai.

  1. Zoom In

Pentru cei care au probleme in ceea ce priveste vizualizarea pictogramelor si a textului pe ecran, vestea cea mai buna este aceea ca acum pot mari aplicatiile lor folosind functia 3D. Pentru ca sa puteti sa utilizati aceasta caracteristica, este nevoie sa accesati Setari> General> Accesibilitate> Zoom . De-asemenea, trebuie sa va asigurati de faptul ca activati si pictogramele Zoom si Afisati controlerul.

  1. Incarcati o fotografie pe Instagram

Puteti utiliza atingerea 3D a iPhone-ului dvs. sincronizat cu Instagram. Apasarea profunda si atingerea unei imagini si a unei postari noi, va va oferi posibilitatea de a incarca cele mai recente imagini care apar pe Instagram. Meniul Instagram 3D Touch va va permite de asemenea sa cautati, sa vizualizati activitatea si sa vizualizati mesaje directe.

  1. Continuati sa vizionati filmele sau serialele intrerupte de pe Netflix

Apasarea profunda a aplicatiei Netflix de pe iPhone va va permite sa urmariti serialul sau filmul preferat chiar de unde ati intrerupt vizionarea. De asemenea, este important sa stiti ca puteti repeta aceeasi procedura pentru a accesa functii cum ar fi Trending Now, cautare si liste.

  1. Folositi 3D Touch cu PayPal

Stiati ca puteti utiliza 3D si pentru toate tranzactiile dvs. PayPal! Daca apasati in jos pe aplicatia PayPal, veti putea trimite si primi bani. Dupa ce ati selectat cursul de actiune, va fi nevoie doar sa va conectati pentru a finaliza tranzactia.

Acestea sunt asadar cateva lucruri interesante pe care puteti sa le faceti folosind aceasta caracteristica de pe telefonul mobil inteligent iPhone pe care il detineti. Cu siguranta merita sa explorati toate aceste optiuni.

 

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *