Cum aleg un cadou?

0 Shares
0
0
0

Cum aleg un cadou?Oamenii aleg sa cumpere cadouri in functie de banii pe care ii au. Cei care au bani multi, cumpara cadouri scumpe, cei care nu au foarte multi bani, cumpara cadouri ieftine. Important e insa gestul si cadoul trebuie sa vina in primul rand din suflet si sa fie daruit cu drag.

Daca ai de cumparat cadouri, insa nu ai foarte multi bani, poti cumpara cadouri ieftine si dragute de pe Econvenabil.ro . Poti alege dintr-o gama foarte larga de produse. Vei gasi aproape tot ce ai nevoie. In plus, poti beneficia si de oferte speciale.

Cand trebuie sa cumperi un cadou, nu poti cumpara chiar orice. Cadourile se aleg in functie de anumite criterii. Cele mai frecvente le amintim in cele ce urmeaza.

•    Varsta
Varsta este un aspect important cand alegi un cadou. Trebuie sa tii cont de ce varsta are persoana sarbatorita si sa alegi un cadou potrivit. Nu poti alege sa oferi o jucarie cadou unui batran, la fel cum nu poti oferi cadou o crema de fata unui copil de 7 ani. Copiilor le poti oferi dulciuri si jucarii, pentru a se bucura cu adevarat, iar celorlalti cadouri care sunt potrivite pentru varsta lor.

•    Gen biologic
Uneori e o adevarata bataie de cap sa alegi un cadou pentru o femeie sau un cadou pentru un barbat. Trebuie insa sa iei mereu in calcul acest aspect. Nu e potrivit sa cumperi de exemplu flori pentru barbati. La femei e putin mai simplu, pentru ca poti sa cumperi o multime de lucruri, de la flori pana la produse cosmetice. La barbati insa, uneori poate fi mai dificil. Tine cont de acest aspect si fa alegeri pe masura.

•    Eveniment
Cadoul trebuie ales si in functie de evenimentul la care mergi pentru a-l oferi. Una e sa iei un cadou pentru 8 Martie, alta e sa iei un cadou de botez sau de casa noua. Adapteaza-ti cadoul in functie de ceea ce se sarbatoreste. E important.

•    Suma de care dispui
Nu trebuie sa te arunci niciodata la a cumpara un cadou mai scump decat iti permiti. Nu poti intra in datorii pentru ca vrei sa faci un cadou incredibil de scump. Asa cum spuneam si la inceput, important e gestul in sine si bucuria cu care daruiesti. Daca persoana vizata te apreciaza cu adevarat se va bucura nespus de mult pentru orice gest.

•    Relatia pe care o ai cu destinatarul cadoului
Si in aceasta privinta trebuie sa avem grija. Cand faci cadou sefului tau e una, cand faci cadou unei cunostinte apropiate e altceva, chiar daca cele doua persoane sunt ce aceeasi varsta, gen biologic sau profesie.

Tine cont de cele amintite mai sus si nu uita ca fiecare persoana e diferita in felul ei. Nu e o regula pentru alegerea unui cadou, insa trebuie sa alegi ceva sa se potriveasca persoanei respective.

Daca stii ca cineva nu foloseste parfumuri, nu-i cumpara un parfum, daca stii ca o femeie nu iubeste flori, nu-i cumpara flori. Incearca sa afli ce-i place fiecarei persoane careia trebuie sa-i faci un cadou.

0 Shares
You May Also Like