Ce se va intampla cu SEO in viitor ?

Ce se va intampla cu SEO in viitor ?Fiind un domeniu care evolueaza in permanenta , este vital sa fiti intotdeauna  la curent cu noile metode de optimizare SEO daca doriti ca site-ul dumneavoastra  sa fie unul de succes si in viitor .

Orice afacere care isi desfasoara activitatea in mediul online are nevoie de o strategie de SEO foarte bine gandita , tocmai din acest motiv vreau sa va recomand Danbradu.com , cea mai buna companie specializata in optimizare seo prin articole din tara noastra .

Viitorul in SEO este influentat de trei mari directii :

1.    Canalele de Social Media . In viitor retelele de socializare vor avea un cuvant important de spus in ceea ce priveste autoritatea pe care fiecare scriitor de continut SEO o va detine .

Prin intermediul canalelor Social Media , prin share mai exact , se poate strange un numar impresionant de link-uri de cea mai buna calitate . Aceste link-uri fac ca autoritatea site-ului tau in mediul online sa creasca foarte mult .

Utilizatea retelelor de socializare in procesul de Social Media Marketing ( SMM ) va ofera posibilitatea de a interactiona cu potentialii clienti intr-un mod cu totul si cu totul deosebit , mult mai personal . Aplicand metode traditionale de marketing nu o sa reusiti nicioadata sa puneti bazele unei relatii atat de personale intre dumneavoastra si clientii afacerii dumneavoastra.

2.    Vizibilitatea pe dispozitivele mobile . Potrivit statisticilor , in 2013 aproximativ 20% din traficul de internet la nivel mondial s-a realizat de pe dispozitivele mobile . In viitor , numarul celora care vor accesa internetul de pe dispozitivele mobile va creste si mai mult in conditiile in care pana la finele anului 2014 eMarketer estimeaza ca aproximativ 1,76 miliarde de pamanteni ( aproximativ 25% din populatia planetei ) vor avea cel putin un smartphone .

In prezent aproximativ 28% din populatia Romaniei detine un smartphone iar mai mult de 2/3 din acest procent este reprezentat de utilizatori care acceseza zilnic motorul de cautare Google de pe mobil .

Dispozitivele mobile au devenit adevarate instrumente pentru cumparaturile online . Peste 85% dintre detinatorii de dispozitive mobile din Romania au cantat cel putin un produs sau un serviciu pe dispozitivul lor in timp ce 34% dintre ei au realizat cel putin o achizitie de pe internet cu ajutorul unui dispozitiv mobil .

Si asta nu e tot , aproximativ 90% dintre romanii care detin un smartphone cauta regulat informatii locale pe astfel de dispozitive iar 89% chiar concretizeaza informatiile gasite . De exemplu nu numai ca , cauta un magazin de cadouri personalizate ci si contacteaza compania pentru a face o comanda , totul de pe mobil  .
Toate aceste persoane reprezinta potentiali clienti pentru afacerea ta .  Cheia sta in capacitatea de care dati dovada de a-i atrage pe domeniul dumneavoastra  .

Asadar , optimizarea proiectelor , pe care dumneavoastra le dezvoltati in mediul online , pentru dispozitivele mobile va deveni o adevarata necesitate .

3.    Online audience optimization , o expresie tot mai utilizata in ultimul timp . Ce inseamna mai exact ‘’online audience optimization’’? Ei bine , aceasta expresie are la baza modul de gandire si felul in care actioneaza utilizatorii de internet atunci cand cauta ceva in mediul online . Pentru a suprinde toate aceste aspecte aveti nevoie de un web site competitiv , cu continut de cea mai buna calitate si un sistem social media foarte bine gandit .

Online audience optimization este un proces mult mai coplex decat ceea ce cu totii cunoastem sub numele de search engine optimization ( SEO – optimizare pentru motoarele de cautare )  .

Daca reusiti sa creati o interactiune buna intre compania pe care o promovati si clientii dumneavoastra o sa puteti face ca loialitatea clientiilor fata de compania dumneavoastra sa creasca in permanenta .

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *