Alege cele mai bune sisteme de încălzire de la shop-einstal.ro!

0 Shares
0
0
0

sisteme de incalzireDeşi încă suntem în plin sezon călduros, mulţi dintre noi ne gândim în avans la ceea ce presupune venirea subtilă a iernii. Şi foarte bine facem deoarece aceasta se apropie cu paşi foarte repezi, iar de cele mai multe ori ea vine chiar pe neanunţate. Pentru aceia dintre noi pe care îi preocupă efectele iernii, shop einstal şi-a îmbogăţit oferta de produse cu cele mai noi sisteme de încălzire în pardoseală.

Căldura la nivelul extremităţilor umane este un aspect foarte important. Fireşte, cu toţii poate ne vom gândi în prima faza la mâini ca fiind extremităţile cele mai afectate de către o temperatură scăzută, însă în mod egal trebuie să ne gândim deasemenea şi la confortul picioarelor noastre. Îndeosebi în cazul în care temperatura resimţită la nivelul acestora este una foarte mică, din cauza poziţionării camerei sau a lipsei unei termoizolaţii la nivele inferioare, atunci devine foarte importantă montarea unui sistem de încălzire în pardoseală, care să mărească cu câteva grade temperatura la nivelul plafonului inferior.

Ce este un astfel de sistem de încălzire în pardoseală? Acesta reprezintă de fapt o reţea de conducte prin care se face trecerea liberă a agentului termic, astfel încât întreagă suprafaţă să poată fi adusă la o temperatura constantă. Temperatura agentului termic la momentul trecerii sale prin conducte este una foarte mare, drept pentru care materialele folosite trebuie să fie de cea mai bună calitate, dar şi nivelul de acoperire trebuie să fie unul foarte rezistent, astfel încât sistemul în sine să nu prejudicieze confortul utilizatorului.

Shop Einstal pune la dispoziţia clienţilor toate informaţiile cu privire la modalităţile în care poate fi efectuat un astfel de sistem. În paginile acestui magazin online poţi găsi mai mult decât o simplă informaţie. Poţi găsi produsele şi garanţia că acestea sunt foarte bune din punct de vedere calitativ chiar şi în condiţiile în care alegerea nu este făcută în forma să fizică. Modelele sunt prezentate în detaliu, astfel că tu să poţi înţelege avantajele unui produs sau al altuia, iar alegerea ta să fie făcută în deplină cunoştinţă de cauză.

Tot ce ai de făcut este să îţi dimensionezi în mod corect suprafeţele ce urmează a fi acoperite astfel încât ulterior să poţi alege sistemul dorit. Dincolo de orice, un astfel de sistem va trebui să acopere o anumită suprafaţă şi nu putem lucra cu jumătăţi de măsură, mai ales în condiţiile în care accesul la acest sistem  nu se poate realiza tocmai facil. Este foarte important că montarea acestuia să fie executată în mod corect pentru a putea preveni eventualele intervenţii ulterioare la acesta.

Ulterior poţi trece la alegerea tipului de sistem, astfel încât acesta să poată satisface cerinţele pentru care a fost proiectat. O atenţie sporită trebuie acordată şi modului în care aceste sisteme sunt acoperite cu anumite straturi. În funcţie de specificul camerei pot fi alese diferite tipuri de straturi de acoperire, însă în mod cert trebuie să fim atenţi la următoarea situaţie. Anumite tipuri de straturi de acoperire nu suportă nivelul temperaturilor atinse de către ţevile de trecere a agentului termic. Lemnul este unul dintre acele elemente care pot fi afectate de către temperaturile mult prea ridicate ale agentului termic. Ele se pot contracta şi umfla, conducând astfel la anumite denivelări care nu doar că vor fi inestetice, dar vor constitui şi puncte de cedare ale pardoselii în sine. De aceea este indicat ca acolo unde este instalat un astfel de sistem de încălzire în pardoseală, acesta să fie acoperit cu plăci ceramice precum gresie, marmură, granit sau travertin, materiale cu rezistenţă foarte mare atât din punct de vedere al traficului cât şi din punct de vedere al rezistenţelor la temperaturi ridicate, şocuri mecanice şi chimice.

Avantajele unui astfel de sistem sunt multiple. Aspectul financiar nu trebuie neglijat, economiile fiind vizibile cu ochiul liber atât din punct de vedere bănesc cât şi în ceea ce priveşte consumurile. Pe de altă parte, anularea caloriferelor mari şi voluminoase aduce cu sine o imagine mult mai frumoasă a camerei, mult mai estetică. De departe însă avantajul major constă într-un grad sporit de încălzire, într-un plus de confort ce se resimte cu fiecare porţiune a corpului nostru. În plus, dacă beneficiem şi de o clădire izolată din punct de vedere termic, în acel caz putem spune că eficiența casei noastre este cu mult crescută decât în cazurile caselor care nu beneficiază de niciun plus din acest punct de vedere.

Indiferent ce tip de instalaţie de încălzire în pardoseală ai alege shop-einstal.ro va oferă toate informaţiile necesare alături de cele mai performante produse. Mai mult decât o simplă consultaţie tehnică, aceste sfaturi sunt cele care te pot ajută să iei cele mai bune decizii pentru tine, pentru cei apropiaţi ţie şi pentru casa ta. Tot ceea ce ai tu de făcut este să apelezi la specialiştii în domeniu, pentru că mai apoi tu să te poţi bucură de alegerea făcută.

0 Shares
You May Also Like