Cele mai bune incarcatoare auto pentru un iPad

In zilele noastre, este indispensabil sa iti poti incarca iPad-ul sau iPhone-ul in timp ce esti in masina si te deplasezi in diverse scopuri. Un incarcator auto cu aprindere la bricheta masinii devine in acest fel un accesoriu practic pe care trebuie sa il aveti in mod obligatoriu in masina.

In fata aparentei simplicitati a unui incarcator auto pentru iPad, trebuie sa alegeti acest gen de accesoriu cu mare prudenta.

De altfel, unele incarcatoare sunt compatibile cu toate tabletele Samsung si cu iPad-urile. Unele incarcatoare auto pot incarca doar tablete, in timp ce altele permit incarcarea unei tablete si a unui smartphone un acelasi timp datorita celor doua porturi USB cu care sunt prevazute. Un incarcator auto pentru iPad poate incarca la mare viteza doua aparate in acelasi timp.

La nivelul pretului, un astfel de incarcator auto costa intre 10 si 20 de euro (40-90 lei). Acest accesoriu permite o incarcare rapida, eficienta, fara sa va mai aflati sub presiunea timpului in cazul in care aveti de dat sau de primit un telefon important sau daca aveti de facut ceva pe unul dintre dispozitivele detinute.

Asadar, care este cel mai bun incarcator auto cu aprindere la bricheta masinii pentru un iPad sau un iPhone? Ce incarcator auto pentru iPad este compatibil cu ultimul model iPad fie ca este vorba de iPad Air sau de ultimele modele de iPhone?

Exista numeroase modele de incarcator auto pentru iPad sau iPhone. Pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere, iata o selectie a celor mai bune modele de incarcatoare din aceasta categorie.

Este vorba despre incarcatoare cu cel mai bun raport calitate-pret, asadar recomandarea noastra este una demna de luat in seama daca sunteti in cautarea accesoriului potrivit pentru incarcarea bateriei in timp ce sunteti in masina.

Cel mai bun incarcator auto pentru iPad sau pentru iPhone este RAVPower 24W/5A 4.8 A, din aliaj de aluminiu cu tehnologia iSmart. Acest incarcator este unul compact si este realizat din aliaj de aluminiu avand o putere de iesire de 4.8A in total.

Cu portul sau dublu de incarcare la 2.4A, aveti posibilitatea de a incarca in acelasi timp un iPad Air 2 si un smartphone. Tehnologia iSmart ajusteaza in mod automat curentul de incarcare pentru perifericele utilizate si maximizeaza in acelasi timp viteza de incarcare.

In acelasi timp, modifica automat tensiunea primita de la masina in asa fel incat perifericele sa fie tot timpul incarcate cu o putere constanta.

Cel mai bun incarcator auto pentru iPhone cu 4 porturi USB este Aukey 9.6A. Acesta are o putere de iesire de 9.6A si un total de 4 porturi USB si este unul practic mai ales daca sunt mai multe persoane in masina care au nevoie de incarcarea bateriei telefonului.

Datorita puterii sale de 48W, puteti incarca pana la 4 telefoane sau tablete in acelasi timp. incarcatorul detecteaza tipul de dispozitiv utilizat  pentru a va oferi viteza de incarcare cea mai mare posibila, ajungand pana la 2.4A pentru fiecare port sau 9.6A cu toate porturile ocupate.

Tagged: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *