De ce sa te duci la o curatatorie tapiterii pentru a iti curata tapiteria?

De ce sa te duci la o curatatorie tapiterii pentru a iti curata tapiteria autoDaca esti interesat de serviciile de curatare tapiterie Bucuresti iti recomandam sa citesti acest articol in care iti explicam de ce este important ca masinile sa aiba tapiteriile curate. Curatarea tapiteriilor tine de detailing motiv pentru care iti recomandam sa incerci sa te asiguri ca le ai mereu curate mergand la o firma specializata.

In plus, atunci cand ai tapiteria curata vei putea sa dovedesti faptul ca masina ta a fost intretinuta foarte bine si de asemenea te poti gandi sa ceri un pret mai mare pe ea mai ales ca vei dovedi faptul ca este o masina intretinuta.

De asemenea, o alta recomandare importanta este sa ai grija si tu ca tapiteriile tale sa ramana mereu curate. Va fi bine si pentru cei care intra in masina si pentru tine cand o conduci sa fii intr-un mediu curat si sanatos.

Iti prezentam toate avantajele pe care le ai de la detailingul auto si pe care ar trebui sa le apreciezi si sa le utilizezi in favoarea ta.

 Un alt avantaj al detalierii automate este protectia adaugata impotriva elementelor atmosferice. Atunci cand stratul de ceara este aplicat in mod obisnuit pe suprafata vopsita exterioara, acesta protejeaza finisajul de contaminare si oxidare (rugina).

Deoarece detalierea este un proces incredibil de intes, va puteti astepta ca detailerul sa evalueze cu meticulozitate fiecare loc al masinii pentru a sugera solutii personalizate. Nu veti primi un astfel de serviciu personalizat la o spalatorie auto.

Probabil ca te gandesti “Bine, merg la detailing dar nu stiu cat de mult ma va costa”. Ei bine, in conformitate cu acest articol, dimensiunea vehiculului  este un factor major in stabilirea preturilor de detaliere a masinii. Deci, un Humvee nu va costa la fel ca un Prius – dar diferenta nu este la fel de mare ca ai putea crede.

Un pachet de baza pentru detalierea masinilor variaza destul de mult in functie de firma care o face pentru un vehicul de dimensiuni medii, in timp ce un SUV sau un van are tendinta de a costa mult mai mult. Cu toate acestea, serviciile suplimentare cum ar fi tratamentul cu bara de argila, conditionarea pielii si indepartarea parului pentru animale de companie, precum si calitatea acestor produse pot creste costul astfel incat sa ai totul sub control.

Va puteti astepta sa platiti mai mult pentru un serviciu de detaliere a masinilor in locatie, deoarece specialistii vin la locatia unde se afla masinile (birou sau acasa) la un moment convenabil. Acest lucru va salveaza problemele de a conduce la un centru de detailing si asteptati in timp ce masina  este intretinuta. Un serviciu mediu de detaliere automata a telefonului mobil dureaza intre 1,5 ore si 3 ore.

La o masina insa va dura mult mai mult si trebuie sa fii pregatit pentru asta. Daca stii ca nu ai in general rabdare ai bine renunti si duci masina apoi te duci acasa. Nu trebuie sa fie facute lucrurile in graba pentru ca nici treaba finala nu va fi de calitate.

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *