Ce rol are ionizatorul de apa in sanatatea oaselor?

De-ce-se-recomanda-apa-alcalina

Este foarte posibil sa fi auzit de-a lungul timpul de acea apa ionizata alcalina si de faptul ca pentru a o obtine este necesar sa se cumpere un anumit ionizator pentru propria casa, astfel incat sa te poti bucura de aceasta apa indiferent de ora din zi sau noapte.

Aceasta apa alcalina poate fi cea mai simpla cale spre o viata sanatoasa si longeviva, caci apa ionizata ofera foarte multe beneficii pentru sanatate, in special deoarece imbunatateste sanatatea oaselor.

De ce se recomanda apa alcalina?

Apa alcalina este foarte buna pentru consumul zilnic si reuseste sa va mentina oasele puternice si pregatite pentru a face fata oricarei aventuri din viata ta.

In urma studiilor, s-a aratat faptul ca unul dintre cele mai importante beneficii ale apei alcaline este acela ca promoveaza sanatatea oaselor.

Astfel, persoanele care consuma apa alcalina traiesc mai mult, ceea ce este oarecum impresionant, in special pentru ca o data cu inaintarea in varsta, atat barbatii, cat si femeile sufera de probleme osoase.

De ce conteaza sanatatea oaselor?

Inainte de a discuta despre beneficiile apei alcaline obtinute in ionizatoare, este important sa se cunoasca anumite informatii despre sanatatea oaselor.

Beneficiile-apei-alcaline

Ideea ca problemele osoase apar doar datorita imbatranirii este complet gresita, iar deteriorarea oaselor se acumuleaza o data cu trecerea anilor printr-o dieta bogata in alimente si bauturi acide.

Astfel, conform unor statistici, jumatate din populatia femeilor din lume sufera de fracturi cauzate de oasele slabite in timpul vietii. Acestea apar mult mai rar la barbati, astfel ca aproximativ unul din patru barbati ajunge sa fie afectat.

Dietele acide cresc de asemenea sansele de a contracta boli osoase si fracturi pe parcursul vietii, caci alimentele si bauturile acide genereaza o anumita cantitate de acid pe care organismul o neutralizeaza mult mai greu. Acidul este mult mai greu de neutralizat dupa varsta de 40 de ani, caci rinichii incep sa isi piarda capacitatea de a neutraliza aciditatea, astfel incat isi fac aparitia fracturile si slabiciunea oaselor.

De ce sa consumi constant apa alcalina?

Ionizatorul de apa poate produce apa alcalina ionizata, care are un rol esential in sustinerea sanatatii osoase pe masura ce apare imbatranirea.

Trei moduri prin care apa alcalina promoveaza sanatatea oaselor sunt:

  • Hidrogenul din apa alcalina ajuta la absorbtia calciului in oase.
  • Apa bogata in hidrogen este bogata in antioxidanti si minerale alcaline sanatoase, precum zincul, potasiul sau magneziul, caci acestea sunt foarte importante in mentinerea oaselor

puternice si va pot ajuta sa luptati impotriva osteoporozei.

  • Apa alcalina bogata in hidrogen poate aduce organismului necesarul de minerale alcaline esentiale, care sunt eliminate prin urina, par, transpiratie sau unghii.

In afara de cele trei beneficii specificate mai sus, ionizatorul de apa face ca apa de la robinet sa fie mult mai sigura pentru a fi consumata, caci sunt filtrate toxinele si toti contaminantii nocivi care se pot gasi in apa potabila.

Apa alcalina care este obtinuta cu ajutorul unui ionizator apa poate ajuta la mentinerea unui pH echilibrat, datorita nivelurilor de antioxidanti si contine inclusiv calciu pentru a contribui la mentinerea unor oase sanatoase.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *