Serviciile funerare si sfarsitul vietii

0 Shares
0
0
0

Serviciile funerare si sfarsitul vietii

Pierderea cuiva drag ne poate aduce într-o stare pe care cu toți o vom experimenta la un moment dat în viață din păcate. Însă pentru că așa este lăsat de la natură, fiecare este dator pe acest pământ cu o moarte, fie că vrem sau nu. Dacă am încerca să definim ce este moartea, ei bine am avea păreri împărțite ca pentru fiecare subiect existent pe care am putea să îl comparăm sau să îl abordăm.

Moartea este un sfărșit, un sfârșit al vieții și a tot ce a însemnat aceasta pe pământ, dar nu și un sfârșit în lumea de apoi. Pentru că acolo sigur există o continuare la tot, acolo este locul unde ne vom întâlni din nou cu toți cunoscuții și cei iubiți, unde vom trăi veșnic.

Dar pentru a ajunge la viața veșnică, trupul trece prin anumite etape după moarte. Există oameni care își conduc aproapele pe ultimul drum, nu înainte de a îl îmbălsăma, îmbraca în haine noi, a împărții haine și / sau mâncare pentru a avea în lumea de apoi dar și slujba efectivă atât de la biserică cât și de la cimitir unde cei dragi îi mai pot vedea pentru ultima dată pe cel sau cea ce a fost.

Funerarii247.ro au un pachet întreg și variat de servicii care te vor ajuta să pregătești celui ce a fost toate datoriile pe care i le datorezi în semn de recunoștință, respect și afecțiune.

Funerarii247 îți pune la dispoziție o varietate de servicii precum cele de coroane, cruci, monumente funerare, masă de pomană făcută într-un restaurant ales special, cu meniuri specifice și create special după cerințele alese de către familie, atât de post cât și de dulce, pachețele, lumânări și alte servicii aferente, toate astea după posibilitățile familiei.

Cel ce nu mai este printre noi va fi tratat cu smerenie și respect, iar dvs. veți trece mai ușor peste această grea despărțire.

0 Shares
You May Also Like