Cele mai bune caracteristici ale Apple iPhone 6

Cele mai bune caracteristici ale Apple iPhone 6Cu totii am avut probleme cu display-ul telefonului cel putin o data. Cel mai inteligent lucru pe care il putem face atunci cand intampinam probleme cu ecranul telefonului nostru este sa ne adresam unui service gsm.

Astfel, daca apelam la service-ul gsm potrivit, o inlocuire display iPhone se poate face cat ai clipi. Astfel de servicii de inlocuire display iPhone si nu numai, sunt oferite de http://www.servicegsm.ro/inlocuire-display-iphone/, unul dintre cele mai bune service-uri gsm din tara.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre care sunt cele mai bune caracteristici ale lui iPhone 6.
iPhone 6 reprezinta urmatorul mare eveniment ce urmeaza sa se intample anul acesta, iar fanii ar dori sa stie ce le poate oferi Apple prin intermediul acestui nou gadget.

Surse oficiale sustin ca display-ul IGZO, camera OIS, sistemul iOS 8, Sapphire Glass si tehnologia self-healing sunt unele dintre cele mai bune caracteristici prin intermediul carora iPhone 6 vrea sa bata concurenta.

Display-ul Retina si IGZO

Tehnologia de afisare Retina de la Apple este deja prezenta pe modelele iPhone precedente, cu exceptia Business Insider care sustine ca tehnologia IGZO ar putea deveni parte a iPhone 6. Asadar, de ce va beneficia iPhone 6 prin tehnologia IGZO? IGZO (Indium Galllium Zinc Oxide) reprezinta un display revolutionar, fiind produs in prezent de catre SHARP. Daca Apple foloseste tehnologia IGZO cu display-ul

Retina, iPhone 6 ar putea obtine urmatoarele:
–    Consolidare in rezolutia imaginii
–    Niveluri ridicate de eficienta si performanta
–    De doua ori mai multa rezolutie folosind aceeasi transmisie
–    Poate reduce consumul de energie la o cincime sau chiar la o zecime in comparatie cu ecranele conventionale
–    Panou tacticl de functionare
–    Senzitivitate crescuta, inclusiv cu stylus

In plus fata de iPhone 6, tehnologia IGZO este de asemenea compatibila si cu alte dispozitive mobile incluzand aici tabletele, sub diferite dimensiuni din moment ce SHARP foloseste deja aceasta tehnologie la ecranele televizoarelor.

Sapphire Glass

Corning Gorilla Glass reprezinta cel mai popular tip de sticla de afisaj utilizat la dispozitivele emblematice pentru a reduce semnificativ daunele, insa ramane vulnerabil in a fi spulberat in anumite conditii de forta si presiune. Daca este sa comparam Sapphire Glass cu Gorilla Glass, discutia se reduce la rezistenta la rupere si zgarieturi.

Pe baza raportului lor, cei de la Corning sustin ca Sapphire este mai greu de zgariat, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca este mai rezistent la rupere atunci cand este scapat, indiferent ca este al doilea cel mai dur material de pe pamant.

iPhone 6 cu Sapphire Glass ar putea beneficia de:

–    Posibilitatea de a avea mai multa rezistenta impotriva zgarieturilor
–    Numarul mai mic de zgarieturi reduce posibilitatea de rupere cauzata de fisuri
–    Pretul crescut datorita valorii safirului

Modul de stabilizare optica a imaginii

Acest mod de pe camera foto este acum disponibil pe mai multe dispozitive, inclusiv pe LG G3 si LG Nexus 5. Acesta este concurat de o versiune mai mica numita Digital Image Stabilisation disponibila pe alte dispozitive, incluzand aici si Xperia Z2.

Pentru mai multe detalii legate de inlocuirea display-urilor iPhone accesati http://www.servicegsm.ro/inlocuire-display-iphone/.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *