Este LG Optimus 4X HD P88 o alegere buna?

Este LG Optimus 4X HD P88 o alegere bunaUnii ar spune ca un iPhone 5s este un telefon mult prea scump pentru bugetul lor. Altii, ar spune ca un iPhone 5s este un telefon la un pret rezonabil. Atunci cand iti cumperi un smartphone, trebuie sa te gandesti si la faptul ca exista posibilitatea sa ti se sparga ecranul si sa ai nevoie de un display iPhone 5s original, sau sa ti se strice alte componente.

Pretul unui display iPhone 5s original este unul destul de mare in comparatie cu alte display-uri de telefoane inteligente. Uneori, poate fi chiar cat un smartphone mai modest. Gandeste-te bine daca iti permiti astfel de achizitii. Daca da, te poti considera un om fericit. Daca ai iPhone 5s si ai nevoie de un display, site-ul  www.magazingsm.ro iti sta la dispozitie cu cele mai bune astfel de oferte.

Dar, ce te faci cand vrei un telefon performant, insa nu ai banii necesari pentru un iPhone? Cumperi un telefon inteligent la un pret mai mic, dar care are performante foarte bune intr-o multime de privinte. Despre ce telefon este vorba? LG Optimus 4X HD P880.

Modelul de la LG este preferat de multi utilizatori de smartphone. Daca ne referim la pret, acesta este unul mult mai mic fata de modelele de la iPhone, nu neaparat pentru ca nu are aceleasi functii. Sa nu uitam faptul ca de multe ori, la iPhone se plateste mai mult brandul.

In ceea ce privesc dimensiunile, vorbim de 132,4 x 68,1 x 8,9 mm, dimensiuni destul de bune pentru un smartphone. Daca te intereseaza greutatea telefonului, acesta cantareste 133 g. Diagonala telefonului este de 4,7 toli, TrueHD IPS, iar rezolutia de 720 x 1280 pixeli. Referitor la procesor, acesta este quad-core Cortex A9, la 1,5 GHz. Ca si sitem de operare, intalnim Android 4.x ICS. Memoria LG-ului este de 1GB de RAM si 16 GB pentru stocare.

Un lucru ce aduce un mare atu al acestui model de la LG consta in faptul ca ecranul este confectionat din sticla Corning Gorilla, ceea ce ofera o buna protectie la zgarieturi.

De asemenea, un punct forte este si faptul ca LG Optimus 4X HD P880 raspunde imediat la comenzile primite, fie ca vorbim de utilizarea meniului, fie ca vorbim de utilizarea aplicatiilor.

Daca esti interesat sa folosesti un astfel de telefon pentru a face fotografii, interesant de stiut este faptul ca telefonul are o camera principala de 8MP. Chiar daca focalizeaza rapid, calitatea imaginilor nu este intotdeauna foarte buna.

Asa cum era de asteptat, acest smartphone prezinta si o serie de dezavantaje. Chiar daca bateria este de 2150 mAh, ceea ce in mod normal ar presupune o zi de utilizare neintrerupta, se pare ca o singura ora de folosire a wireless-ului face ca bateria sa se epuizeze in proportie de 50%. Si, cum autonomia in aceasta privinta este importanta, acest aspect constituie un mare dezavantaj.

De asemenea, un alt mare dezavantaj il constituie faptul ca atunci cand este executat un transfer masiv de date, fie prin wireless, fie prin 3G, carcasa se incalzeste puternic.

Acum, ramane la latitudinea ta daca optezi sau nu pentru un astfel de telefon.

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *